tiistai 23. helmikuuta 2010

Ihastuksia

Ihastus nro. 1KENGÄT.
Bongasin nämä namupalat viime maanantain Helsingin-reissullani Seppälästä. Yleensä en Seppälän kenkiä osta, koska niin moni ystäväni on kertonut pohjien hajoavan ja muutenkin kenkien olevan huonokestoisia.
Nämä kuitenkin maksoivat vain 15€ alessa,olivat viimeiset kappaleet ja juuri omaa kokoani! (Normaalihinta 49,95€)
Arvatkaapas mitä myyjä sanoi kun tyytyväisenä marssin kassalle?
"Sulla kävikin tuuri! Nää kengät ei normaalisti kuuluis aleen,mutta just tunti sitten löysin nämä mallivaatteiden seasta. Olisin itse ostanut mutta olivat vähän isot!"^ tyylimoka, liian lötköt farkkujenlahkeet. En kuitenkaan kuvassa olevissa lötköfarkuissa lähtenyt kaupungille, tajusin vaihtaa tiukemmat housut päälle. (valokuvaa niistä en sitten tietenkään muistanut!)


Ihastus nro. 2KANAVATYÖ.
Ihailin tätä Tuhkimoa mummulassa ikuisuuden, mummu omin pikku kätösin tämän on väkertänyt! Varmasti kestänyt kauan saada valmiiksi. Mummu lahjoitti tämän äidilleni 50-vuotislahjaksi,joten nyt saan ihailla Tuhkimoa päivittäin. :)

7 kommenttia:

 1. Ooh, tuuri käyny kenkästen kans, mahgeeta! : ) tulee joku julkimo mieleen niistä, muf en vaan kekkaa, et ketä.. tuleeks sulla, et voisit kenties auttaa aivojani? : DD

  Ja viddsit kun tahtois itekin osata väsätä jotain tuommosta kuin tuo mummisi tekemä tuhkimo -taulu! Olisi huidee tehä kaikkee tommosta ite ja sid tulevaan kotiinki väsertää kaikkee, uijuijui (8 löytyykö siulta moisia taitoja? : )

  ~ Ankkendaalen

  VastaaPoista
 2. Ankka: ei kyllä ihan heti mieleen tuu julkimoa :DD Kerro toki jos jossain vaiheessa keksit että kuka niistä tulee mieleen!

  Valitettavasti en itse osaa kanavatöitä tehdä,ristipistotkin menee aika vaivalloisesti :'D

  VastaaPoista
 3. Miksi et kirjoita useemmin blogiiin !

  VastaaPoista
 4. Anonyymi : Myönnän että viimeaikoina on jäänyt vähän vähemmälle postailu, yritän kuitenkin tsempata ja lisätä tahtia!

  Mieluusti otan myös vastaan postausideoita, eli ehdotelkaahan jotain mistä tahtoisitte lukea? :))

  VastaaPoista
 5. SUn vaatteista ja koulusta :D

  VastaaPoista
 6. Anonyymi : vaatteista on tulossa postailua.

  Koulu onkin vähän hankalampi, koska ravintolakokiks opiskelen,eikä keittiöllä ja ravintolassa oikein tykättäis siitä että on kamera mukana :D Yritän ideoida jonkinlaisen postauksen johon soveltaisin opiskeluani,vaikkapa sitten vain lukion puolelta, mutta en mene vannomaan mitään :D

  VastaaPoista
 7. no kerrro sun luokkalaisista niemttömänä, lukiosta sekä keittiöstä.

  VastaaPoista

Say something!