lauantai 8. toukokuuta 2010

Meikkisuosikkeja

Vihdoinkin saan kuvia koneelle!

Tadadadaa: Joitakin mun suosikkituotteita, jos mun pitäis valtavasta meikkikokoelmastani valita 5 meikkituotetta joita käytän päivässä, ne olis nämä:
1. meikkivoide
2. luomiväri
3. ripsiväri
4. ripsentaivutin
5. jonkinlainen huulivoide/ -puna
Maybelline Dream Matte Mousse, yks suosikeista.Lumenen ikivanha ruskea luomiväri , Rimmelin vedenkestävä ripsari ja ripsentaivutin, jokapäiväiset luottotuotteet.


Huulirasvat ja kirkkaanpunainen puna.


Okei, kuvien laatu tökkii edelleen, mutta mulla on niin paljon kuvattomia postauksia jonossa etten jaksa alkaa kaikkiin kuvia muokkaamaan.

4 kommenttia:

 1. Jeeej, pitkästä aikaa kuvapostaus taj postaus yleensäkki! : ) kivis näkönen toj violetti judu, minkä päällä olet noi kuvauttanut, mikä se on?

  Blistex rulz ja punanen väri! : DD

  ~ Ankkendankken ^^

  VastaaPoista
 2. Annnkka: dididi violetti judu on h&m'stä aikoinaa ostettu vitosen mekko, ei oikei muutakaa taustaa tohon hätään löytyny 8) blistex on kyl iha perusbest huulirasva ;)

  VastaaPoista
 3. Kui hyvin toi dream matte mousse peittää? ku ite oon koittanu vaan tota dream mousse concealeria ja must tuntuu ettei se oikeen anna tarpeeks tasasta pintaa nii miten on ton meikkivoiteen laita?

  VastaaPoista
 4. Anonyymi: mun mielestä dream matte moussen peittävyys ei oo mitään huippuluokkaa, koska sitä ei voi laittaa kovin paljoa ettei meikkivoidekerros näytä epäluonnolliselta ja paksulta. mutta ihon väriä se tasoittaa hyvin, ja on muutenkin melko pysyvä ja riittoisa tuote.

  Itse siis käytän ensin tota matte moussea tasoittamaan ihon sävyeroja, ja varsinaisena meikkivoiteena siihen päälle käytän paremmin peittävää lumenen natural codea.

  VastaaPoista

Say something!