lauantai 3. heinäkuuta 2010

Ämyrock & kirppis

Lähdin jo aamulla Hämeenlinnaan, sillä Suomen vanhin ilmaisfestivaali Ämyrock alkoi Kaupunginpuistossa jo klo 12.

Kahden papparaisen hieman harhaanjohtavien ohjeiden jälkeen löydän itseni 11.45 rämpimästä keskellä metsää, 10cm korot sai jalat huutamaan hoosiannaa ja lopulta istahdin kannolle vaihtamaan kenkiä ja tassuttelin loppumatkan balleriinoissa.
11.55 olin jo ihan ärsyyntynyt ja kirosin niitä pappoja koska metsässä ei ees ollut ketään jolta kysyä tietä, ja olin ihan hukassa.
Sitten yhtäkkiä, mun ohi kävelee kaks selkeesti keikkatunnelmissa olevaa jätkää, joten lähdin vaivihkaa seuraamaan niitä, ja lopulta kierrettyäni koko Ämyrock-alueen olen vihdoin perillä klo 12.10.
Istuskelin aikani nurmikolla hyttysten ateriana, kunnes eräs mun kaveri tuli siihen juttelemaan.

Ehdin jopa käydä kirpputorilla ennen Ämyrockia, ostokset alempana tässä postauksessa.
Pakko mainita että Hämeentien kirppiksellä on oikein mukava myyjä, juteltiin aamulla hetkinen siinä ja tosi positiivinen fiilis jäi. :)


Sway The Way


Kari Peitsamo lauloi aikanaan kauppaopiston naisista, kova jätkä ei voi muuta sanoa!
Jos joskus saatte tilaisuuden käydä Karin keikalla, suosittelen lämmöllä.
Onhan se jo aika vanha, sanat ei muistu mieleen ja show oli aika omalaatuinen koska lavalla tanssi ilmeisesti joku Karin tuttava, mutta ihmiset fanitti silti täysillä, se on sitä nostalgiaa!Sitten niihin kirppisostoksiin:
korkeavyötäröiset shortsit 4€H&M espadrillokset 5€


Merimieshenkinen mekko 5€

Mekon hintalapussa luki "ostettu Espanjasta", ja pesulapun mukaan se on valmistettu Britanniassa.
Kokolapussa lukee 7-8 years, mutta toi on oikeasti yllättävän iso, koska sovittelin sitä ja tulin tulokseen että saan siitä pienellä muokkauksella itselleni persoonallisen mekon.
Ajattelin lisätä helmaan muhkeutta tyllillä tai muulla alushamevirityksellä, ja kyljistä levennän mekkoa vähän että hihat asettuu nätimmin.Loppuun vielä nostalgiapalana Kauppaopiston naiset

4 kommenttia:

 1. hyviä kuvia sait otettuu noista esiintyjistä :) ja noi sun ostamat kengät on tosi kivat :P

  VastaaPoista
 2. Anonyymi: kiitoksia! noi kengät on myös hyvät jalassa,vaikka onhan ne vähän massaa kun niin moni on samanlaiset h&mltä ostanu :D

  VastaaPoista
 3. Voi paapat minkä teitte, Em:stä tuli rämpiessä harras uskovainen! : DD ei vaan, naurahdin tuolle hoosiannalle, muaawh.. muf hey, sait vähän tutustua hämeenlinnan metsän antimiin ja pääsit varjostamaan festariviilinki jäppiksiä! (': okei, paapat sais suksia pensaaseen kun siut ohjeisti väärin hirmu korkojen kanssa, rurrw 8( !

  Uijuij, merimiesmäinen mekko! : )

  ~ Sir Ankka (8

  VastaaPoista
 4. Ankka: :DD ihanan piristävii kommenttei sul 8)

  VastaaPoista

Say something!