sunnuntai 10. marraskuuta 2013

How long, how long will I slide



Vittuileeko Blogger enää kellään muulla? Tää jatkaa yhä joidenkin kuvien omapäistä muokkaamista, joten valitettavasti suurin osa keikkakuvista on pikselöitynyttä värisössöä.
Kuulin Rokkaribloggaajien kautta, että joillain on viimeaikoina fontti vaihtunut itsestään tai kuviin ilmaantunut muita omituisuuksia, mutta kukaan ei tiedä mitä on tekeillä.



Kohtalaisen rankka viikko taas takana. 7vrk Oulussa, kerrankin tutuissa yöpaikoissa ilman keveää vaarantuntua, johon yleensä matkoilla hairahtuu. Tavattinhan sitä hyypiötä yhtä jos toisenkinlaista. 4 iltaa Hevimestassa, missä meni vikaan. Tortillat Emilialla, niinkin pientä asiaa voi suunnitella kuukausia. Leijonasydän ysäripoikien kesken. Herra Ylppö & Ihmiset 45 Specialissa, kaupan päälle vapaaliput. Sivupolku, New Media ja Athorial Osakorockissa. Sattumalta hengattiin tovi Idolsissakin nähdyn Niko Brotkinin porukassa, kun vieressäni seissyt nainen osoittautui hänen serkukseen. Meillä oli hauskoja iltoja. "Mä taidan olla vähän...tykästynyt suhun" hajotti pahasti. Etelän murre kirvoitti kysymyksiä stadin slangista. Joku päivä säikähdin kun bussipysäkin vilinästä kuului epämääräinen BÖÖ, thanks boys. Marokkolainen naapuri puhui espanjaa ja kertoi elämästään, hän lupasi myös lahjoittaa Miralle televisionsa tammikuussa. Ostoskärrykaahailua, pallohalli, sata pakettia katkarapunuudeleita, hulabaloobalai. Kissoille tuliaisena raapimateline, ne näyttää tykkäävän. Viimeisenä päivänä valaistuin muutaman keskustelun kautta. Kotiinpaluu on vähän niinku avovankila. Rakastan uutta työpaikkaa, ja odotan joulukuun castingia. Silti vastuu kaikesta tuntuu päivä päivältä kasvavan. Ei kai kukaan voi olla onnellinen, jos on häkissä


Matkan pituus ei tunnu enää miltään, kun tietää mitä tekee.
Kai kaikki katsoi Titanicin?

Hei hei heinäkuu.
Se on muuten Mokomaa.
Herra Kotiteollisuus.

Ja hetken aikaa olin onnellinen (taas).

3 kommenttia:

  1. Jes, tosi hyvännäköinen tukka tällä hetkellä! :----)

    VastaaPoista
  2. tuu checkaa mun blogi & liity lukijaksi, jos tykkäsit :>

    http://beautythroughbrokenglass.blogspot.fi/

    VastaaPoista

Say something!