perjantai 12. marraskuuta 2010

hei hei mitä kuuluu, sä kysyt ja kaikki on ok


Vaihteeksi voisin päivitellä vähän kuulumisia, nyt on kyllä ollut niin tylsä viikko ettei paljoa sanottavaa löydy. Paitsi että ikävöin. Paljon. Keskiviikkona käväisin hypärin aikana Hekalla ostamassa häivekorua, Tiia ja iskä (= tässä tapauksessa rahapussi) mukanani. Isukkihan taas kilahti että herranjumala minkä näköinen paikka ja varsinkin minkä näköinen mies ja käläkälä, johon vastasin että kyl mun silmille kelpaa.

Hmm mitäköhän muuta, oon ravaillut teattereissa tällä viikolla enemmän kuin ikinä. Keskiviikkona Kino Sammossa esitettiin Enkelit- niminen nuortennäytelmä, torstaina olin Hämeenlinnassa katsomassa Aku Hirviniemen Ilimari Jauhiaasen teräksisen takavyön, ja huomenna Riihimäen kaupunginteatterille tsiigailemaan Elling. Hämeenlinnassa löysin itseni hengailemasta yksinäni, joten ryhdyin piristäytymään: kuljeskelin pokkana pimeillä kaduilla ja lauloin. Ja valokuvasin. Ja silitin citysorsaa, lapaset kädessä toki etten saa mitään lintuinfluenssoja (1!11!!) siitä. Rankkaa on elämä.

Oon myös opetellut ahkerasti värien käyttöä pukeutumisessa.
Meinasin vahingossa lähteä teatteriin ilman meikkiä (kts. mustavalkokuva), kunnes aloin miettimään että jotain olennaista kyllä puuttuu.

Huomenna olisi myös Tampereen Vuoltsulla Vainajafest klo 18.30 - 23 , suosittelen !
Mut voi bongata todennäköisesti sieltä, joten jos ootte maisemissa niin nykäiskää hihasta.

6 kommenttia:

 1. Ihania noi maisemakuvat yms! Ja apuva en taas tajunnu että Vainajafest oli ny jo :O Oliks kivaa?

  VastaaPoista
 2. ews: kiitoksia :) en itsekääm sitten mennyt vainajafesteille tänä vuonna, kun olin niin väsyny teatterireissujen jälkeen. :< ja ku ei ne bändit ollu mitenkää erityisen kiinnostavan olosii, vaik idiomatic oiski ollu hauska nähdä taas :D

  VastaaPoista
 3. Aaaa ookkeij :D Haluun Tampereelle pitkästä aikaa, ja joku keikkaki olis aika kiva mutku äää

  VastaaPoista
 4. Elina: niinpä ! Keikkoja odotellessa, viimesin taiski olla se tammerfest ..

  VastaaPoista
 5. Heipä hei! Hienoja kuvia blogissasi :)

  VastaaPoista
 6. Noora: Hei vain ja kiitoksia ! :D

  VastaaPoista

Say something!