sunnuntai 7. marraskuuta 2010

Baby, baby if you can hold on

Pitkästä aikaa.

Tinja saapui meille viikonlopuksi, ja tulikin sitten tehtyä kaikenlaista. Perjantaina lähdettiin Helsinkiin shoppailemaan, löydettiin kivat keikkavaatteet Tragic Gunnsien Malmin keikalle. Ensin soitan Elinalle että hei, ei me tullakkaan keikalle. Hetken päästä: Moi, tota kyl me oltaiski tulossa! Menee taas hetki. "Hei...ei me nyt tullakaa ku mennäänki kotiin." Istutaan jo Riihimäelle menevässä junassa odottamassa sen lähtöä, kun päätetäänkin että nyt kyllä lähdetään sinne keikalle. En kehdannu enää soittaa Elinalle, joten saavuttiin Malmitalolle muutamien eksymisten kautta. Elinan ja Alexin ilmeet oli mahtavat, ja taisipa Elina kysäistä siinä että mitäs helvettiä nyt sitten. Jonkun aikaa höpöteltiin ja kateltiin jotain permanenttibändiä, ja Tragic Gunnsien aloittaessa siirryttiin lavan eteen. Yllätys oli suuri, kun uudeksi kitaristiksi paljastui henkilö, joka ollaan jo pariin otteeseen nähty. Meininki oli parempi kuin varmaan millään aiemmalla TGn keikalla, kiitos siitä!


Alex, Elina ja Tinja heittivät kengät pois keikan ajaksi, olis varmaan itsekin pitänyt, korkokengät kun tekee pidemmän päälle hiukan kipeää.
Kaksi ekaa keikkakuvaa Guild of Passionista Elinan ottamia.


Keikan jälkeen suunnattiin Malmin asemalle, sieltä Pukinmäkeen ja kröhöm vähän muuallekin, kun suunnitelmat muuttui jatkuvasti. Oltiin järkeviä. Lopulta päästiin Riihimäelle asti, ja lähdettiin kävelemään käsikkäin kiertotietä pitkin AG:lle (Autogrilli) . Elina osti ranskikset, josta kaikki 4 sai osansa.Graniitin aukion kautta lähdettiin etsimään vessaa, mutta eihän yöllä ollut auki kuin baarit. Daddy's Pubin ovella kysäisin että saammeko käyttää vessaa, poke totesi että vain asiakkaille. Tajusin about sekunnin sadasosan liian myöhään, että se jätkä ei ois tajunnu että me ollaan alaikäisiä. Hyvä minä. Kotona oltiin melko myöhään, mutta onneksi Elinan isä ystävällisesti kyyditsi meidät sen jälkeen, kun oltiin saatettu Alex asemalle.
Kuvissa taidokasta poseerausta, kaatuilua, kiipeilyä ja haikea katse Makuunin irtokarkkeihin.Puhelu matkan varrelta:

Iskä: Missä sä oot?
Em: Täällä Helsingissä, Tinjan, Elinan ja Alexin kaa.
Iskä: VIELÄ?! Kuka Elina? Ja Alex on Elinan poikaystävä!
Em: ...se sama Elina josta on puhuttu vaikka kuinka monesti, se joka oli meidän autossa. Ja Alex on tyttö.
*muut nauraa taustalla*

Iskä varmasti uskoikin että Alex on tyttö. Ja oikeastaan ei kyllä oltu puhelun aikaan Helsingissä vaan jossain ihan muualla.

Mainitsenpa myös, että kun väsyneenä sanoin

"Mun silmät menee siksakkia"
Elina kuulee (taas) väärin: "sixpackia?" <3 Höpsö. :D

 Sopiva tilaisuus esitellä Onlyn mekko jonka ostin Helsingistä. Normaalihinta noin 40€, nyt parikymppiä.


Lauantaina oli vähän rauhallisempi meininki, käytiin papan haudalla ja mummua moikkaamassa Lopella. Luulin ensin, että mummu on kuollut tai jotain, koska se ei reagoinut mitenkään vaikka puhuin ihan sen vieressä, tuijotti vaan tyhjin silmin tvtä. Ja hetkeen se ei tunnistanut mua, vaan meinasi kätellä. Mutta halauksella sen ajatukset selkeni, onneksi. <3 Ja sit tulikin valivali septumista ja "oletpas sinä laihtunut!"-kommentit, mutta sellasia ne mummut taitaa olla. Illalla katseltiin vielä Tinjan kanssa vuokraamamme The Children - leffa sekä Bones.

Kiitos ihanasta viikonlopusta <3

16 kommenttia:

 1. Ää mä nauran täällä noille kuville ja koko perjantaille :D Vitsi noi pari keikkakuvaa, mä repeilen niille täällä yksinäni x) Ilmeellä.com, samoin ku toi kaatumiskuvajuttu :)

  VastaaPoista
 2. ews: oli ihan mahtavaa ! joo kaatumiskuvas mun ilme ku meinasin kaatuu teidän perässä :'D ja tuntuu et jätkil on aina hyvii ilmeitä :D

  VastaaPoista
 3. Oli kyllä hauskaa tuolla :D Hei aattelin tossa että vois mennä 19.11. ja 20.11. keikoille, aattelin kysästä jos tädille pystyis majottautumaan. :D Ja eräillä menis varmaa hermot ku rampataa keikoilla, mut iha sama :D Mut siis, pääsisitkö kummallekki tai jommalle kummalle keikalle?

  VastaaPoista
 4. Elina: tuskasin ku mul alka just ton vkonloun jälkeen koeviikko, mut tulossa oon silti ! koska kahen päivän keikkaputki ois niin siisti :D

  VastaaPoista
 5. Ookkeij, olis niin siistiä mennä peräkkäisinä päivinä keikoille :D Ääw voisin huomenna koittaa ehtiä katsoa sitä tamburiiniasiaa. Olettaen että oot vielä sitä mieltä että sen vois ostaa sinne? ;)

  VastaaPoista
 6. Elina: JOO ehdottomasti ! oon seiskasta ysiin illal hmlinnas teatteris, jtoe siihen aikaan en oo tavoitettaviussa mut ennen tai jälkeen sen oon :D tulee mahtavaa <3

  VastaaPoista
 7. Aika masentavaa, heti eka kauppa mistä katoin ni ei ollu :( Mutta pitää ny kattoo viel lisää, ja ens viikon jälkeen mulla olis lomaa, ni jos vaan saan kyydit ni ainaki on aikaa etiä tamburiinia :D

  VastaaPoista
 8. ews: voi ei. no mut kyllä me viel jostain se löydetään !!

  VastaaPoista
 9. Jjoo jos ei muuta ni sitte muumitamburiini ♥ Se olis kyllä aika gangsta tavallaan :D

  VastaaPoista
 10. Tinja: sori, oli vähä huono päivä ku vastasin tohon. mut joo, olihan meil kivaa.

  VastaaPoista
 11. Aivan sairaan hieno toi mekko. :)

  VastaaPoista
 12. Mimski: Kiitoksia :) Onnistuin valitettavasti jo hajottamaan tuosta mekosta olkaimen ja vähän saumaa, pitäis ommella ne kuntoon.

  VastaaPoista

Say something!