lauantai 13. maaliskuuta 2010

30 Seconds to Mars

Ahh nam <3
Eilen olin koulussa 8.05-10.50, kunnes lähdettiin Tarun ja Johannan kanssa kohti Helsinkiä. Stockmannillekin jopa löydettiin, ja saatiin niinkin hyvät jonotusnumerot kuin 81,82 ja 83.
Tarun kanssa eksyttiin vessamatkalla, päädyttiin jotenkin maan alta kulkien Foorumin parkkipaikalle? :D Naurettiin niin paljon että kaikki ihmiset kadulla katto meitä kieroon. Tuntikausien jonotuksen jälkeen sitten Shannon ja Jared saapuivat paikalle, ja lehti-/uutiskuvaajat + kaikki fanit riehaantu täysin!

Jared oli varustautunu niin lämpimästi karvalakilla ja paksuilla tumpuilla että ois voinu luulla Suomen sijaitsevan jossain Napapiirillä :D

Järjestysmiehet työnsi mut kauheen nopeesti Shannonin ja Jaredin luo:
minä: Hi!
Shannon: Moi (suomeks hahaah ihana!)
minä: thanks (nimmarista)
minä: Hi!
Jared: Moimoi! *virnistää*
minä: thanks!

Varsin muhkea sananvaihto siis :D

Jotenkin hienosti osasin opastaa suurinpiirtein kaverini Jäähallille, vähän kyllä hapuiltiin matkalla, kysyttiin pariin kertaan tietä ja yhdessä vaiheessa Taru tajus että sen keikkalippu heitettii vahingos roskikseen!
Ei siinä muuta kun kaivelemaan roskiksia :D

Lämppäribändeinä olivat Street Drum Corps , yllättävän tarttuva musiikki ja bändin keulahahmokin oli varsin suloinen!
Erityisesti mieleen jäi mukaansatempaava biisi "Marry me"
Toinen lämppäribändi oli Carpark North, josta olin ennestään kuullut paljon hyvää, odotukset oli siis korkealla ja ihan hyvää oli tämänkin bändin tuotanto.


Tätä kuvaa katsoessa voin kuvitella että Jared katsoi just MUA :DDD

Yhdessä vaiheessa joku ruotsalaistypykkä kävi hakkaamaan mua ja löi mua kyynärpäällä silmäkulmaan yms. mukavaa, ja olin niin edessä etten meinannu kyetä hengittämään joten katsoin parhaaksi lähteä kentän takaosaan.
Just sillon kun lähdin kentän takaosaan,huomasin että Jared onkin siirtynyt ihan mun lähelle yleisön sekaan, siitä siis joitakin kuvia myös.

Mun kameran valaistusasetukset on päin metsää, ja keikalla oleva savu + ihmisten riehuminen vaikeutti myös kuvausta.

Reissun aikana sain myös kehuja kynsistäni tuntemattomalta venäläisnaiselta, joka oli organisoimassa Stockmannin nimmarinjonotusta.
Kyseessä on siis ihan mun omat kynnet.
(tarkkasilmäiset voi havaita että oikean käden peukalonkynsi on lohjennut huomattavasti lyhyemmäksi kuin muut)

Kuvissa näkyy myös ranneke jonka sai Stockmannilta että pääsi erilliseen jonoon Jäähallilla, sekä mun jonotusnumeroni 83.ps. Tokio Hotelin keikasta (sunnuntai 7.3.) en oo vielä saanut postausta aikaiseksi, koska otin niin paljon kuvia mitkä pitäis käydä läpi.

6 kommenttia:

 1. nam 30 STM ♥ ihanaa ku se tulee kesäl provinssirockiin ku tonne en päässy :D

  VastaaPoista
 2. iita: niinpä, itsekin aion todennäkösesti provinssiin tulla bändiä taas katsomaan! ;)

  VastaaPoista
 3. Olisit muksinu ruottalaistypykkää takaisin, murmur! :----D kuulostaa, et oli ihan huidepuide keikkanen ja kaikkee, jeej : ) ja uusi sininen kynsilakkakin heti messissä!

  ~ Ankkendaalen

  VastaaPoista
 4. Ankka: kyllä se typy sai multaki joitain kyynärpääiskuja, yleensä yritän välttää fyysistä väkuivaltaa mut jos mul on hyvä paikka ja joku bitch hyökkää varottamatta kimppuun niin takasin kyllä tulee :DDDD

  ja hihih,päätin heti laittaa kynsilakan testiin 8>

  VastaaPoista
 5. Ah. Sulla oli siis näköjään hyvä paikka. Me oltiin katsomossa, ihan vastapäätä siitä missä Jared sit oli soittamassa siellä katsomossa. Ihan silleen hyvät paikat, ei mitään valittamista, varsinkin kun jengi oli ihan fiiliksissä JUST meidän katsomossa. :)

  ...Mitä Carpark North:iin tulee, niin perskuleen hyvä bändi. Olis varmaan kannattanut kuunnella Matiasta, kun se joskus siitä hehkutti. :D


  - Iida

  VastaaPoista
 6. Iida: joo mul OLI hyvä paikka ennenku tuli tää "mötley crüe-efekti" eli mun oli taas vaihteeks pakko häipyy sielt edestä koska pyörrytti ja oli ihan älyttömän kuuma -.-

  ja joo, molemmat lämppäribändit oli kyl positiivisia yllätyksiä! ;)

  VastaaPoista

Say something!