tiistai 8. marraskuuta 2011

Vains Of Jenna- kiertue Tampere & Helsinki
Vains Of Jenna -kiertue, eka useemman keikan hässäkkä jolla varsinaisesti oon ollut yksin. Ensin Tampereen Jack The Rooster 27.10. , sitten Helsingin Bäkkäri / Green Room 29.10.
Ei nukkumista, mutta ei sen puoleen alkoholiakaan, ellei lasketa muutamaa hermohuikkaa Jack Daniel'sia kun tilanne meni mielenkiintoiseksi.
Onneks tuli nähtyä molemmilla keikoilla paljon tuttuja.

Oli muuten kiva saada anonyymilta kommentti blogiin
"Sä oli Vains Of Jennan keikalla, bongattu."Valitettavasti keikkakertomukseni jää hyvin lyhyeksi, koska tein jotain pahasti periaatteistani poikkeavaa ja ylitin todennäköisesti kaikki mahdolliset bändäriyden rajat. Reissusta ei ole soveliasta kertoa oikeastaan mitään muuta kuin että Suicide Love Boat, Damian Cullen Band sekä Vains Of Jenna veti ihan tajuttoman hyvin. En kuitenkaan kadu mitään, jos jotain positiivista haetaan. Kiitokset Tampereella murusille jotka tarjosi yöpymispaikkoja.

Liikennevaloissa keski-ikäinen mies mun nahkaminihamelookin nähtyään: "Hei tyttö ! ...Lähdeksää mun mukaan?" "No en todellakaan." "ANTEEKSI!" . No hups. Puristin kokoajan ulkona yksin yöllä kävellessäni sellaista kovaäänistä pilliä kädessäni, olin niin varma että joku hyökkää kimppuun ja joudun kutsumaan apua. Mielenkiintoiset hetket.Fishnet stockings, high heel shoes
from a little town with nothing to lose.
 She was cover of a magazine.

"Did you wear those tights earlier?"


Ei kuule ku kuljen tuolla viiden asteen lämmössä ihan ilman mitään.
Logiikkaa.sama kuva blogiin toistamiseen, mutta alkuperäinen look bäkkärille oli suurinpiirtein tää
En muuten tiedä mitä Chris tässä kuvassa duunaa, ilme ois varmaan upee jos ei ois näin sumea kuva.yks epäonnistuneimpia kuvia koskaan, jos en olisi rajannut oisitte nähneet paitani valtavana pussina niin että näytin noin kolme metrii leveeltä, lisäksi hiukset ja meikki.
edustavuus ei varsinkaan selvinpäin ole vahvin ominaisuuteni.


-----------------------------------------------------------------------------------------------------


Ote kuvakeblogistani, en jaksa toistaa samoja asioita eri sanoin:

Vains Of Jenna -kiertue

do you wannawannawannawannawannawanna fuck me too.

Olipa aika järjetön Vains Of Jenna- kiertue feat. Suicide Love Boat & Damian Cullen Band.

Kiitos Tampere & Helsinki, Jack The Rooster & Bäkkäri sekä kaikki tutut. Bäkkäri oli niin täyteen tupattu että olin onnellinen ollessani liikkeellä vesilasin voimin, varsinkin siinä vaiheessa kun jouduin kiipeilemään sohvien ja ihmisten yli päästäkseni liikkumaan. Kiitos sinä nuori rokkipoika joka kaaduit päälleni kun tasapainoilin sohvalla korkokengissäni, kirkaisu kaikui varmasti läpi paikan mutta tulipahan hetkeksi liikkumatilaa. Väkipakolla jos ei muuten, voisin myös kysyä kuka punapää veti mut keskelle parin pitkän rockmiehen piiriä ja käski mun esitellä itseni seuralaisilleen koska olen kuulema hänen tuttunsa ja maanantaina menossa naimisiin (?!). "No terve oon Emmi ja meen kuulema naimisiin maanantaina." - Siis ens maanantaina, ylihuomenna? - Joo, tän teiän kaverin mukaan. - Onnea !

Well thanks... Mutta Jennat veti hyvin.


Omituiset tilanteet seuraa mua.

2 kommenttia:

  1. Janette: Kiitän ! Banneri ei kyllä blogini nykyilmeeseen sovi, mutta tykkään pitää sen siinä muistuttamassa siitä millainen voin olla :D

    VastaaPoista

Say something!