tiistai 6. joulukuuta 2011

Vaikka seinät kaatukoon




Tapahtumarikkaita vapaapäiviä, oli Ruohisrock ja Lovexin Torstin sekä Juken acoustic keikka ex tempore-reissailuna, pikainen Bäkkärivisiitti sekä julkkisbongailuja, mutta niistä lisää myöhemmin.


Backstreetilla kaikki vähintään puoleen hintaan, löysin makeen käsirautavyön josta puuttu käsirautojen toinen kiinnitysjutska. Tingin hinnan 9 euroon, tiirikoin risat käsiraudat veitsellä palasiks niin että jouset lenteli ja vaihdoin ehjät. Sopii pohtia miks mulla on huoneessani käsirautoja. Alempana näkyvä käsirautakaulakoru tuli joskus kaupan palloautomaatista.







Violetti hiusväri Cybershopista
Plekukorvikset Mic Mac -50%

Paita/mekko kirppikseltä, kelasin että onpa ihanat hapsut mutta karmee kuva, kunnes mun silmät tarkensi pienen pieneen yksityiskohtaan, eli Sex Pistols -printtiin.



2 kommenttia:

  1. Tosi hyvä löytö toi vyö! Itekin mietin aina kun löydän jotain semikivaa että miten tästä vois tuunata/korjata/muokata täydellisen.. :--D

    VastaaPoista
  2. Nora: On kyl ! Meinas mennä hermot kun vyössä olleet alkuperäset käsiraudat poksahteli palasiks jousia myöten ja avaimetki katkes, mut nyt oon ilonen ku se on kunnostettu :'D

    VastaaPoista

Say something!