maanantai 9. tammikuuta 2012

2011 Jokaiselle jää laskut huveistaan top10

Synnytä uudestaan
Ei muuta kuin lauluissa
Kun jokaiselle jää
Laskut huveistaanAjattelin kerrata muutamia vuoden 2011 kohokohtia, huippuhetkiä ja aallonpohjia.

Ei tarvii ottaa turhan vakavasti, suhtaudun elämääni hyvin vaihtelevasti, mutten koskaan liian vakavasti.


Tahdon elää vain kuin ihminen
Päästä irti isoveli
Kuule kutsua Jumalten

1. Wanhojentanssit.
 - Elinan kanssa ainoana "tyttöparina", oli ihan järjetöntä shokeerata ihmisiä. Mulla ei ole koskaan ollut yhtä hauskaa missään tanssiin liittyvässä, naurettiin kaikki harjoitukset, ostettiin mekot yhdessä, käytiin wanhojenristeilyllä yhdessä ja tanssittiin niin hemmetin hyvin. XD Muistan, kun mentiin liikunnanopettajien luokse. "Hei, me ollaan kaksois- ja kolmoistutkintolaisia, me haluttais osallistua tansseihin." "Poikia ei kyllä ole enää vapaana." "Me ajateltiinkin tanssia keskenämme." Kaveriparina, silti niin moni kyseli ollaanko me lesboja ja muuta fiksua. Ei sentään, me vaan rakastetaan erilaisuutta ja normeista poikkeavuutta. En halua olla mainstreamia.
 

2. Show-ura
-  Damian Cullen Bandin Popcorn Girlin musavideokuvaukset. Miss Farkku Suomi- elokuvassa avustajarooli, elokuva julkaistaan näillä näkymin syksyllä 2012. Mallina Sydämen osat -näyttelyssä, Studio Elitellä sekä Fashion Model Agencyn castingissa. Palkallinen mainosrooli, joka toivottavasti julkaistaan pian televisiossa.3.  Musiikki
- Keikkoja on ollut, on ja tulee olemaan mun elämässäni. Liikaakin, voisi joku sanoa.
Festareita, keikkoja, kavereiden bändejä, omaa musiikkiharrastusta, undergroundia, uutuuksia, vanhoja rakkauksia.
Levyjä.
Pyhien Teppojen cd pelasti mun koko vuoden, en oo kuunnellut mitään muuta niin paljoa.
 
4. Virallinen bändäri tässä hei.
- Yksi harvoista negatiivisista. Blogissakin ollut muutaman kerran anonyymikommenttia: "ootko bändäri? / mitä kaikkea oot tehnyt? / sun blogis on pelkkää keikoilla käymistä!" , näin kohteliaimpia viestejä mainitakseni. Suoraa haukkumistakin on tullut, perättömänä, nimettömänä ja syyttävänä. My life, harva teistä mua tuntee, mutta arvostaisin toki jos ne tututkin kehtaisivat laukoa kommenttinsa päin naamaa eikä anonyyminimimerkin takana. Demin sivuilla oli joku naurettava keskustelu mun blogista, ihmiset analysoi mun yhteiskuvia muusikoiden kanssa, tapahtumia joissa olin käynyt ja festareita joilla työskentelin. Hei huhheijaa, onko väärin tykätä musiikista ja yhteiskuvista ihmisten kanssa.
 Nyt on varmaan kaikki aikanaan ivailleet tyytyväisiä, koska menneen vuoden aikana saatoin sinetöidä itseni "viralliseksi" oikein vanhanajan bändäriksi, en omasta aloitteestani enkä edes tarkoituksella, mutta joskus sattuu ja tapahtuu. En kadu, vaikka joistain asioista olisi voinut huolehtia paremminkin. Harmittaa vain, että muutaman ihmisen suhtautuminen muhun muuttui huomattavasti.

Luokittelen tämän shokeeraamisen piikkiin, lisäksi musta on äärimmäisen huvittavaa koska tiedän että nyt nuo aiemmin anonyymeina kommentoineet on ihan "HAA TIESINPÄS".

Bändäreistä puheen ollen, Elinan ja mun roolit DCB:n musiikkivideolla oli bändäreitä.
Ensimmäinen drinkki, jonka baarissa join täytettyäni 18, oli nimeltään Groupie, =bändäri.
Käydessämme ekaa kertaa Kotkassa tuttujen bändin keikalla, jonkun toisen porukan laulajajätkä kommentoi ensisanoikseen:
"AI Tragic Gunnsin bändäreitä!"


Rehellisyys maan perii vai miten se oli.
Tahatonta kaiken lisäksi, uskokaa tai älkää.5. Rock n' Roll Circus
- Julisteita, flyereita, staff-paitoja, All Areas- passeja, VIP. Työkeikkoja, siivousta, ainoat naiset Toton roudareina. Toton supertunnetuista jäsenistä yhden ignooratessa kaikki miesroudarit, kumartaessa meille ja todetessa hattua nostaen "hello ladies" , muistan menneeni niin lukkoon että NIIASIN kiittäen. Minä. Huh. Tuli myös vierailtua useaan otteeseen basckstageilla, majoituskonteissa ja jopa lavoilla, oliko edes parempaa kuin seurata Happoradion keikkaa lavalta käsin. Tuli visitoitua myös keikkabussissa muutaman muun kanssa, Circusjengi oli mun kesäperhe.


6. Matkustelu

- Rodos tuplasti, toisen kerran aikamoisena karkureissuna 18-vuotispäivän kunniaksi. Maksoin itse kaiken, siitä asti onkin menty köyhällä linjalla mutta oli se sen arvoista. Myös Viro, Ruotsi ja Latvia tuli tsekattua. Latviassa oli hieman pelottavaa kun kukaan ei puhunut englantia, alkeelliset venäjäntaitoni auttoivat vähän. Tutustuin roskisdyykkaukseen, reissusta muistona valtava punainen nahkalaukku.


7. Kummipoika
- Rakastan yli kaiken.8. Lävistykset
Mitä niitä nyt tuli, tammikuu 2011 napaan, joulukuussa tongue web.
Kavereita lävistin, lävistinkö omia korviani, en muista.
9. Opinnot
Ravintolakokiks opiskelen edelleen, vaikkakin omasta luokasta jäljessä.
Lukiosta kuitenkin valmistun ajallani, oon saanut koko paketin 3,5 vuoteen.
Kirjoitin pitkän englannin ja terveystiedon, englannista keskivahva C, terveystieto vahva E.
Okei, englanti vois harmittaa mut eipä sit kuitenkaan kauheasti, selviän ulkomailla vallan loistavasti.
Kohta äidinkieli, psykologia ja keskipitkä ruotsi.

10. Legendat
Tavastian backstage. Se, että pääsee tapaamaan lapsuuden idoleitaan, kuten Pelle Miljoonaa, Michael Monroeta, Sami Yaffaa. Fiilistä ei voi sanoin kuvata.
Toteutin enemmän unelmiani kuin koskaan.
Olin kahdesti Euroviisukarsintoja seuraamassa, kummallakin kerralla nimet listoilla, Automatic Eyen vieraana, sitten Jimi Constantinen.
Tavastia ekaa kertaa, ovella tiedotus: "Hei, mulla on nimi listalla." Takana olleet naiset Elinasta ja minusta: "Keitä noi tytöt on?"
VIP, huvittavat tilanteet.

7 kommenttia:

 1. Ihan liikaa kaikkee kyl ollu täs viime vuonna, voisin vaikka myös nauraa jn esiinnyn aika monessa noissa kuvissa xD Huhhuh.

  VastaaPoista
 2. Elina: Vuosi oli järjettömin koskaan, tässähän ei oo mainittu kuin murto-osa ja silti niin paljon ! Ihan insane. ja inside. ja impossible. ja viissataa muuta. Sä oot monissa kuvissa, käytännös joka tanssi/keikka/laivakuvassa, kaverikuvassa jne :DDDD

  VastaaPoista
 3. Niinpä, kamalat hankaluudet ku koittaa miettiä mite viime vuodesta vois kertoa niin et muutkin ymärtäis! Nojoo sama sä oot tyylii melkei kaikis kuvissa yms :D

  VastaaPoista
 4. sulla/teillä on ollut kadehdittavan tapahtumarikas vuosi o__o!voivoi toivottavasti itselläkin olisi jotain actionia ees joskus. oot edelleen tosi kaunis :)

  VastaaPoista
 5. Julie: Et uskokaan, tää on vain pieni pintaraapaisu. Yhdessä vaiheessa vuotta iski ikäkriisi, oli tosi rankkaa henkisesti täyttää 18 kun porukat jätti heti kaiken omalle vastuulle, lisäks käyn niin paljon keikoilla ja sählin omiani ettei voimat meinannu riittää. :D Kyllä varmana säkin löydät actionia, messiin vaan ! Ja aww, kiitoksia paljon ^^ <3

  VastaaPoista
 6. Vau oot päässy kaikkii kivoihin paikkoihi. :D Jotka laittaa tollasia kommentteja on vaa kateellisia sulle eikä varsinkaan omista elämää, vähiten ne jotka haukkuu sun blogia Demissä. :/ Plus että ne on myöskin pelkureita kun ei uskalla laukoo niitä kommentteja omilla nimillään. :( Mut hyvä et sulla on ollu kiva vuosi, ehkä vähä parempi kun mulla, ja toivottavasti seuraavasta tulee vielä parempi. :)

  VastaaPoista
 7. EIIIIH toi kohta 4. :'''''D TG:n bändärit mitä..... mulle on samasta asiasta tullu vittuiluu, ja mun ja Jalmarikalmarin yhtäristä Konalassa nous suoranainen sota :D mut hei hienoo et anonyymit haukkujat saa nyt syyn olla besserwissereita, kyllä ne tietää <3 (huomattavissa ei oo yhtää katkeruutta anonyymeihin)

  VastaaPoista

Say something!