perjantai 12. huhtikuuta 2013

Pian täällä ei ole ketään, paetaan ennen kesää 
Strayed Heart, Guild of Passion ja Groupie High School @ Club Liberté. Matkalta tarttui mun ja Elinan seuraan tummaihoinen Mike. Se oli aika inhottava tilanne lopulta, koska herra vain lähenteli ja lipevöi. Mutta tulihan treenattua englannintaitoa. Ihmeen kautta osattiin kävellä kaljoinemme ja eväinemme Sörkästä Kolmannelle Linjalle ilman suurempia kommelluksia. Baarimikko tarjosi mulle juoman, koska kortinlukija ei toiminut. Ilta sujui kohtuuhintaan ja hyvällä asenteella. Sendin juuri eräälle bändeistä ottamiani kuvia. En tiedä mitä Guild Of Passion- kuville kävi, kaikki on ihan sumeita. Laukussa on useampi Strayed Heartin käyntikortti. Ja joidenkin settilista. Muutama tuttu ja monta vierasta, halauksia ohimennen. WC-nainen pysäytti mut asemalla. "Eikö sulla tule kylmä? Nuo sun korvakorut, itsekö teit? Ihan tosi upeat, sopii sulle todella hyvin!" On kiusallista köhiä, että mun korvikset koostuu tölkkien avaajista.
Ostin kirpeitä pääkalloja. Mies liukuportaissa huusi meidän perään jotain "BÄNDISTÄ! JÄSENIÄ! KIMMOJA!" Puolet meni ohi. Karamellit suussa tyydyttiin näyttämään peukaloa miehelle ja nyökyttelemään terveisiä. Kävetiin Kolmannelta Linjalta stadiin. Otettiin kuvia valokolmiossa, Elina sendii niitä palatessaan etelään. Syötiin ulkona. Istuttiin Mäkkärin luona ja porttikongissa. Seuraan liittyi Mo ja muita ulkomaalaisia. Vartija yritti auttaa meitä. Vedettiin kuuluisa kahden naisen showmme. Kotiuduin aammusumussa, matkalla mulle puhui tyttö joka oli ennen samassa koulussa. Hän oli juuri päässyt putkasta. Pidin pitkästä leopardihameesta, joka oli kuulema h&m'ltä. Nukuin aamukymmenestä melkein yhteen. Työterveydestä ja Saunalahdelta soitettiin. Isä repii mun hermoja riekaleiksi, pakko lähteä lenkille purkamaan vihaa.
"No mä en tiedä, ehkä kaikki on turhan tavallista
Paetaan autolla
Lähdetään nyt etsimään jotain
Potkua tähän elämään
Ollaan kun oltaisiin matkalla etelään"4 kommenttia:

 1. Huh, ihanat korvikset!


  Kauhee keikkakuume aina tulee kun lukee siun päivityksiä, aaa, hahaha! :---->

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos!
   Apua, keikoille sit vaan mars :-----D

   Poista
 2. Kiitoksia kuvista! Siistiä kun pääsitte mestoille! - Mike / Groupie High School

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei mitii, toivottavasti kuvista on jotain iloa vaikkei kehumista olekaan! Toivottavasti tulee taas keikkoja lähimaastoon ellen itse eksy pohjoisempaan, thx teille :)

   Poista

Say something!