maanantai 20. joulukuuta 2010

Kuka sammutti valot ?

Lauantana haettiin Elina töistä kahdelta, suunnattiin meille laittautumaan ja sovittelemaan vaatteita, ja sitten tiemme veikin Helsingin Gloriaan. Gloriassa mentiin juttelemaan eräälle Tuomakselle.

Elina puhuu puhelimessa. Keskustelen jotain Tuomaksen kanssa.

T: Anna se leffalippu ****lle!
E: ****lle vois antaa!"

Elina yritti kovasti puhelunsa jälken selvittää mistä mä ja Tuomas puhutaan, mutta se kuuli vain mun antaumuksellisen "****lle vois antaa!" , en unohda sitä ilmettä hetkeen. Niin hillitön repeäminen, kun korjailen "siis elokuvalipun..."


Em: Siellä on kuulema piparitarjoilu.
Elina: Ripari?
Em: Pipari!

Em: Hengitys.
Elina: Kummitus?

Em: Se oli näköjää pinkki luomiväri. Harmi kun se murisee. Ei kun murenee.

Kuullaan väärin, puhutaan sekavia ja ajatellaan kaksimielisesti. No, ilta kuitenkin jatkui erinäisistä kohelluksista huolimatta. Täytyy mainita myös, että tupakalla ollessa oli kylmä - todella, todella, TODELLA kylmä. Lumituiskussa, -15 astetta, ohuissa mekoissa ja ilman takkeja. Ei näin. Gloriassa tavattiin muutamia tuttuja, näin mm. Provinssirock työkumppanini jonka luokse juoksin ihan innoissani "HEI SÄ OLIT PROVINSSISSA TÖISSÄ OLTII SAMAS SIIVOUSPARTIOS!" Mun kasvomuisti on joskus ihmisten mielestä pelottava. Kasvomuisti huomattiin siinäkin, kun katseltiin hyvännäköisiä miehiä. Jatkuvasti tuli kommentoitua "näyttääpä tutulta, oon varmaan nähny ton jossain." Muutamilta käytiin kyselemässäkin vähän tietoja, kun tutut kasvot alkoi häiritä.
´


Yeah yeah I'm a rock'n'roll cliché can you see it baby ?

Piparirock Gloriassa
The Monday Box
Wrecking Queens
Pyhät Tepot
Caroline
Stalingrad Cowgirls

Paluu Gloriasta asemalle oli tuskaa. Helsingin kadut olivat aivan jäisiä, me kompuroitiin korkokengissämme. Selvittiin lopulta kunnialla perille, mutta huomattiin että juna lähtee vasta 45 minuutin kuluttua, asemarakennus on kiinni eikä junaan pääse yöporttien takia. Nice. Eihän siinä muuta kuin Mäkistä hakemaan evästä, fiksut olisi jääneet sisälle lämpimään syömään, me käveltiin ulos kylmään.
Junassa meidän lähistölle istui päihtynyt mies. Ensin mua ärsytti sen sikamaiset jutut. Sitten mua alkoi naurattaa sen juttujen taso.

"OLEN SUOMALAINEN! Kari Tapio on kuollut! Kaikki on hinttejä! Khehhehhehhe..."
"Kuka sammutti valot? Khehhehhehhe.."

Ei helvetti sitä sen naurua. Vilkaistiin Elinan kanssa toisiimme, yritin pidätellä pyrskähdystä, mutta eihän se mitään auttanut. Oltiin väsyneitä, kello oli kaksi yöllä. Joten moi, ainakaan mun vieressä istuneen miehen hermot ei meinannut kestää meidän hihitystä.

Anteeksi tämä kamaluuteni, mutta tämä viesti nimeltä mainitsemattomalta henkilöltä piristi niin meidän iltaa, että oli pakko laittaa esiin blogiin.  Ja kun kukaan muu kuin asianomaiset ei saa tietää enempää.
Toi "Mä luki." oli niin hellyyttävä.Riihimäelle päästyämme tehtiin hetken mielijohteesta pienet tsekkaukset, että mitä meidän laukut oikein sisältää. Sisällön saldo oli kiitettävä:

meikkipussi
hiuslakka
kamera
lompakko
tupakkaa
avaimet
sormuksia
aikataulu
henkilöstökortti
kampoja
kännykkä
särkylääkettä
nenäliinoja
kynsilakka
joululahja
suolaa
ketsuppia
hiuspidike
kolikoita
kaktuspurkkaa
huulipuna
sekalaisia meikkejä
kuitti
mustekynä
karkkipussi


...ja nukkumaan päästiin vähän ennen neljää aamuyöllä, Elina jäi yöksi.
Mekin sammutettiin valot.

8 kommenttia:

 1. Näissä sun viimesimmissä postauksissa on jotenki enemmän eloa kuin vanhemmissa, en tiedä, miksi, mutta puhdas kohteliaisuus, eikä vanhemmissakaan siis vikaa.. hyvä vain, että teksti pysyy tuoreena ja uusia juttuja - tätä siis meinaan ^^

  Mutta yksi huomautus, jos et halua nimeä - tai muuta - sanoa semmoisena kuin se on niin joko voisit keksiä "salanime(n/t)" taikka selittää asian jotenkin niin, ettei * -merkkejä kovinkaan tarvisi käyttää kun niitä on tietyllä tapaa hankala lukea..

  Ja bändikuvista voisi karsia saman tyyppiset kuvat pois, mutta kyllä ne ihan noinkin toki kelpaavat - makuasia aikalailla, omaan silmääni vain näyttää, että sama "tapahtuma" on kaksikin kertaa kuvana ( :
  Itseasiassa tuota vois huomioida omissa ja yhteiskuvissa myös..

  Mistä ootkaan ton sun vyötärö-hommelin, josta roikkuu noita ketjuja, hommannu? tosi kivis ja sopii varmaan moneen vaatteeseen :-----)

  Ja pakko kysyä, onko takki oikeaa turkkia, ihan vain koska en muista mainintaa siitä edes sen saapumis -blogimerkinnässä?

  Ja vielä tuosta "eräästä Tuomaksesta", että hänen "rooliaan" - ja muidenkin tulevien - voisi selventää vähän, jos blogi on suunnattu ulkopuolisillekkin, jotta siitä saisi edes jonkinlaisen kuvan, että millainen tyyppi voisi olla kyseessä..

  Kommenttini on tarkoitus olla rakentavaa palautetta ja vain vinkkejä, miten lukemisesta ja katsomisesta voi mahdollisesti tehdä mieluisampaa ruudun toiselle puolelle.. Jokainen kuitenkin tyylillään! ^^

  Ja sen vielä sanon kuitenkin kannustukseksi ja huomioksi, että sun blogi voittaa mun mielestä monet monet muut blogit persoonallisuudellaan ja sisällöllään, joten GO EMM GO! :-----)

  ~ Ankkendaaleni

  VastaaPoista
 2. Poltatko sä ? Mä luulin että et :( -Sanni

  VastaaPoista
 3. Sanni: Poltan satunnaisesti, yleensä keikoilla.

  VastaaPoista
 4. Ankka: IHANAN pitkä kommentti, kiitos palautteesta! Ja onnittelut blogin historian pisimmästä kommentoinnista. <3 Ehkä eloisuuden tuntu johtuu siitä, että nyt oon päättänyt postata just niinku ite haluan, omalla tyylilläni ja itelleni, ei silleen että miettisin jatkuvasti mistä kukakin tahtoo lukea. Salanimiä voisi tosiaan ottaa käyttöön, vois tuoda vaihtelua ! Kuvista sen verran, että tungen oikeastaan lähes kaikki kuvat koneeltani blogiin, koska tässä on kiintolevy pettänyt niin useasti, täällä ne on ainakin turvassa :D Ymmärrän toki että joskus käy lukijoiden hermoille kun on kakskytä samantyylistä kuvaa peräkkäin, ja joskus varoittelenkin että jos ei kiinnosta niin loppupostauksen voi skipata. :'D Ja ketjuvyö on Piecesin mallistoa, 16,95€ oli hinta ja omani ostin Jim&Jillistä. Turkis on H&M tekoturkis, aitoa en koskaan laittaisi päälleni koska ajattelen eläintenoikeuksia ja -suojeluakin. Ja lumileopardihan on uhanalainen muutenkin. Tuomaksesta en viitsinyt tarkemmin kertoa, kun en tiennyt mitä hän olisi itse asiasta ajatellut, ja kun en kuitenkaan ole tavannut kyseistä henkilöä kuin muutaman kerran, ja tuolloin Gloriassa vasta ensimmäistä kertaa kunnolla jutellut.

  Kiitokset vielä piiiiitkästä viestistä, pidän sun ehdotukset mielessäni

  VastaaPoista
 5. En jaksa kirjautua sisään ni oon ny sit kanssa anonyyminä täällä x) Ei hemmetti mä nauran tolle päivälle yksinäni, ja hei jos käy ni nappaan noi pari kuvaa omaan postaukseen (kello, valot jnejne). Muttajoo. Pitäs saada omaki postaus valmiiksi jossain vaiheessa.

  -ews

  VastaaPoista
 6. ews: sopii hyvin ! mä nauran jokaiselle päivälle jonka vietän sun kanssa. ;)

  VastaaPoista
 7. Haha joo, kattelin tossa noita vanhempia postauksia ja naurattaa ku alkaa miettiä mitä kaikkea on tullu tohaloitua :) Huhhuh.

  VastaaPoista

Say something!