maanantai 6. joulukuuta 2010

Tiedän mitä haluan, tiedän miten vähään kykenen

Olipahan viikonloppu. Perjantaina Tinja tuli meille, ja kierreltiin Riihimäen keskustassa jonkin aikaa.
Matkalla tuli sanottua enemmän ja vähemmän naurettavia kommentteja, kuten "ihmiset liukastelee kuivinakin! Miks tossa on puolikas makkara?!" Kuulosti siinä tilanteessa vähän häröltä, mutta roskiksen päällä tosiaan oli puoliksi syöty sininen lenkki. Yhtäkkiä myös tokaisin "haluun syödä omenan!" ja kun mun piti sanoa "laittaa housut päälle meillä" sanoinkin vahingossa "laittaa meille housut päälle". Artikulointikyky oli myös ajoittain hyvin selkeä. Kauppakeskus Atomissa oli aivan järkyttävä "Magdaleena - Elävä nukke"-show, herranjumala sen naikkosen vaatteita, ääntä ja koko olemusta. Sellanen sekoitus kapakkaruusua ja iskelmätähteä, huh huh. Pikkulapset on helposti vietävissä. Saatiin myös koirailmapallot kun pyydettiin, ja sattumalta Anni tuli juuri siinä vaiheessa vastaan. Saatoin hieman revetä, oli varmaan aikamoinen näky kun jonotettiin pallojamme. Atomista matka jatkui Hong Kongiin, josta evääksi tarttui pussillinen vaahtoankkoja.

Lauantaina suuntasimme Helsingin kautta Myyrmäen Arkkiin, Tragic Gunnsien keikalle. Helsingissä kierreltiin Forumissa, ostoksia ei kyllä pahemmin tullut tehtyä, vain Robert's Coffeen ihanat valkosuklaakaakaot sekä muutama sormus. Myyrmäkeen menevässä junassa oli hiukan hämmentävää, kun juna yhtäkkiä lähtikin takaisin tulosuuntaan jumitettuaan ensin Huopalahdessa tai vastaavassa. Tuli kuitenkin kuulutus, että vaihteet oli väärään suuntaan tai vastaavaa, hmph. Oli muuten kahdeksas Tragic Gunnsien keikka, jolla olen kolmen kuukauden sisällä ollut. Vaikka Myyrmäen asemalta piti matkaa keikkapaikalle olla vain parisataa metriä, niin eikös me oltu taas ihan hukassa. Kukaan paikallinen ei ollut edes kuullut Arkista, mikä oli tosi outoa. Lopulta soitin Petelle kysyäkseni että mihin suuntaan pitää kulkea Makuunilta ja joltain hammaslääkäriasemalta, ja Daven ohjeilla sitten löysimme itsemme vihdoin perille. Arkissa tavattiin Alex, mutta valitettavasti Elina ei ehtinyt mukaan. Paluumatka Arkista oli hyvin masentava, meillä ei ensin ollut istumapaikkoja, joten seisottiin, ja meidän kanssa samaan koloon ahtautui kolme umpihumalassa ollutta miestä. Näytti siltä, ettei ne edes huomanneet meitä, vaikka aina välillä sai tuupata vähän vauhtia niille kun huojuivat liian lähelle.


Sunnuntaina käytiin kahdella kirpputorilla, löysin mukavan paidan ja Tinja bongasi mulle söpön hameen. Hintaa molemmilla oli 2€ . Tinja puolestaan löysi kirjan eurolla. Kotimatkalla äiti pysäytti meidät kiinalaisen eteen, ja käytiin hakemassa mun elämäni ensimmäistä kertaa kiinalaista ruokaa. Vau, nyt on sekin kokeiltu. Annos on kyllä niin valtava, että syön siitä varmasti viikon. Haluttiin myös pulkkamäkeen, mutta ei se ollutkaan enää niin kivaa kuin pienenä. Laskettiin pieni mäki pari kertaa ja sitten häivyttiin. Valvottiin varmaankin puoli kolmeen asti, koska tuli Bonesin uusinnat. Viikonlopun aikana katseltiin myös Saksikäsi-Edward, rakastan sitä elokuvaa ja Johnny Deppin sekä Winona Ryderin roolisuorituksia. Myös From Hell tuli katseltua.Sitten ne vaatteet. Ei kauhean edustavia kuvia, koska en omista hovikuvaajaa, mutta ehkä näistä vähän käsitystä saa. Paidasta kuvat sekä edestä että takaa, koska siinä on nätti avonainen selkämys. Paidan koko on L, eli normaalia reilumpi mulle, mutta tykkään että ton mallinen paita on löysempi päällä. Hame näyttäisi olevan alunperin Gina Tricotin. Kokonaiskuva hienosti seepiana, koska mun jalat on jostain käsittämättömästä syystä aivan mustelmilla enkä halua esitellä mustelmaisuuttani julkisesti.
Sain myös Tinjalta tuliaisia sekä ihanan värisen Mavalan kynsilakan.
Mua ärsyttää ehkä eniten maailmassa, etten saa käyttää koulussa kynsilakkaa kun sehän rikkoisi hotelli- ja ravintola-alan säädöksiä, mutta viikonloppuisin käytän sitten sitäkin enemmän kynsilakkoja ja koruja.


4 kommenttia:

 1. Nää keikkakuvat on siistejä, valaistus vissiin ollu vähän kool :----)

  Vähän söpöjä tuliaisiakin oot saanu, hihiw!

  Kiinalainen ruoka on jees! Ja itseasiassa halpaakin pikaruokaa, jos menee luonasaikaan, jolloin saa syödä niin paljon kuin haluaa ( :

  ~ ChinukkiAnhka

  VastaaPoista
 2. Ankka: Juu, keikalla oli yhdessä vaiheessa sellainen punertava valaistus, tykkään. Kiinalainen on kyllä annosten kokoon nähden halpaa. :)

  VastaaPoista

Say something!