perjantai 10. joulukuuta 2010

Let your mind rest and live a little more

 Iltapäivää. Eilen oli kokeidenpalautuksia ja muuta mielenkiintoista, sain venäjästä kympin. Näillä alkeiskielitaidoilla ei vielä pitkälle pötkitä mutta espanjan ja venäjän kympeistä on varmasti hyötyä joskus tulevaisuudessa. Sitten kun joskus päästään over the hills and far away- elämänvaiheeseen.

Oli myös Rilut, jotka siis edelleen ovat lukion jaksonpäättymisbileet. Ensin kävin kaupungilla kiertelemässä, mutta kauppakeskuksen sulkeutuessa lähdin korkokengissä ja hameessa kauheassa lumimyrskyssä (kirjoitin ensin vahingossa "KUMImyrskyssä") ja vastatuulessa kohti Mäkkäriä, missä olin sopinut tapaavani Elinan. Olinkin ainoa asiakas, joten en kehdannut istuskella tilaamatta mitään, oli pakko ottaa kahvi ja muutama kananugetti. Lähes heti Elinan saavuttua vallattiin Mäkkärin wc laittautumista varten, pahoittelut muille asiakkaille. Inhoan käsienkuivainta, se meni ainakin 15 kertaa vahingossa päälle, ihmiset varmaan ihmetteli että mitä me oikein siellä vessassa tehdään. Rilut itsessään oli aikamoinen pettymys, paikalla ei ollut ketään mielenkiintoista tapausta, moni oli ihan umpikännissä ja myötähäpeät vaan kasvoi kun katseltiin miten jotkut tiputteli kenkiään ja vilautteli huomaamattaan humalapäissään. Surkeimmat Rilut joissa oon ollut, siitä lähtee. Häivyttiin Seurahuoneelta siinä keskiyön tienoilla, AG:n kautta, yllätys. Lipevähkö miesmyyjä virnisti oikein tunnistavasti ja iloisesti meidät nähdessään, löi kätensä yhteen ja suurinpiirtein kumarteli meille, melkein aloin itsekin nauraa.

Ehdin nukkua noin 4 tuntia, luulin etten selviäisi koulupäivästä. Olin vielä pääruokakokki. Kuin ihmeen kautta hengissä ollaan, vaikka eloonjäämisprosentti aamulla heikolta näyttikin. Äitin eka kommentti mut nähtyään oli "Mitä sä joit?"

 Joona kävi mummilla leipomassa pipareita, rakastuin tuohon joulukuusipipariin. Alla myös rilukuvia, eipä löytynyt ketään kuvaamaan joten jouduttiin tyytymään pimeässä otettuihin ja heilahteleviin itselaukaisukuviin. Ja ei, en tiedä miksi laitoin kimaltavat legginsit. Tuntui kotona hyvältä idealta, mutta kuvissa näyttää aivan järkyttävältä. Tyylitaju.


 

ilmeistä huolimatta ihan selvinpäin oltiin, uskokaa tai älkää.


 tekonahkatakki Seppälän lastenosaston alesta 4€
paita 1€
eyeliner 6,35€
papukaijakorvikset 0.50€

4 kommenttia:

  1. elina: laatukin tosi hyvä jne... :D

    VastaaPoista
  2. kuinka monta kertaa oot seurustellut?

    VastaaPoista
  3. Anonyymi: Pidän mieluiten jotkut asiat blogin ulkopuolisina. Kiitos kuitenkin mielenkiinnostasi mun yksityiselämään.

    VastaaPoista

Say something!