keskiviikko 12. tammikuuta 2011

At least I gotta know what I wanna be Ensin hymyilin. Sitten irvistin.
Ja postauksen pointtina oli, että ostin septumiin uuden renkaan, tosi olennainen ja mainitsemisen arvoinen asia mun mielestä.
Oon meinannut ostaa renkaan jo ikuisuuden, mutten ole löytänyt mustia 1,6x10mm mistään, tuokin oli viimeinen kappale liikkeessä.
Sen takia kannatti myös pistää hehkeä lähikuva nenästä.


...
ehkä pitäisi myös mainita, että kuvissa näkyvää paitaa ei koskaan käytetä julkisesti, se on kotihengailurääsy
a) kuviointinsa
b) materiaalinsa
c) kokonsa takia
Seuraavasta kuvasta erottuisi jopa vähän eräänä päivänä testailtua tummaa silmämeikkiä, ennen ripsivärin ja eyelinerin lisäystä tosin.Huomenna mahdollisesti lävistettäväksi jos asiat putkeen menee, ja perjantaina Tampereelle euroviisukarsintoja seuraamaan, sillä onnistuttiin Elinan kanssa saamaan ilmaiset paikat Automatic Eyen kannattajajoukoissa. Bändille oli varattu 30 paikkaa, meidän onni on hienossa nousukiidossa.


Harkitsin, että joskus vois tehdä postauksen siitä, miten mä päädyin mukaan musiikkijuttuihin, keikoille, bändien street teameihin ja muutenkin tähän nykyiseen elämäntyyliini .

8 kommenttia:

 1. aa, mikä hymy ^^

  KANNATETAAN! tuota postaus idiaa, jau jauuw!

  ~ Ankkendaaleni

  VastaaPoista
 2. Ankka: jes, kannatus on hyvästä ;) hymyilen oikeesti aika harvoin hampailla ku en tykkää hampaistani.

  VastaaPoista
 3. olisi muuten sama idea. :D Voisin itsekin mietiskellä asiaa että miten helvetissä mä oon oikeen päätyny tähä. :D What the hell I have done :D

  VastaaPoista
 4. Mimma: Kannattaa, varmasti tosi valaiseaa miettii itekki vähän ! ja mielenkiintosta :D

  VastaaPoista
 5. EEIII ei mäkin joskus aattelin jotai vastaavaa postausta :D Naais. Ja hei öö, oli mul jotai järkevääki sanottavaa. Euroviisut jeee <3

  VastaaPoista
 6. Elina: KYLLÄÄÄ <3 ja viisut , partyy <3

  VastaaPoista
 7. Kirjotin tumblriin tuosta aiheesta. :) Ehkä laitan vielä myöhemmin tännekin.

  En muistanu et säki oot syntyny 12.10. :D Kiva, et joku muuki on miettiny sitä, että on aika pelottavaa kun Nancy on kuollu samana päivänä kun ite on syntyny, mutta vaan monta vuotta aiemmin. :D Mietin tuossa, että ollaankohan me jompi kumpi joku uudesti syntynyt Nancy Spungen. :D:D Toivottavasti ei olla, jos mietitään sitä, minkälaista elämää se eli (tosin olis se punkkari poikaystävä iha jees :D)

  VastaaPoista
 8. Mimma: Oon kans kelannu joskus... Ehkei kuitenkaa.. jännää kuitenki, että kaks bändäröintiin taipuvaista tyttöö on syntyny just 12.10., ja mä ainaki ihailen nancyn & sidin erilaisuutta ja aaa. Elämä :D

  VastaaPoista

Say something!