perjantai 7. tammikuuta 2011

I want to be where the sun warms the sky

Luvatut joululahjat ja ostokset. Tinjalta sain Poker Face- pyyhkeen, saman sarjan meikkipussin sekä strawberry & milkshake huulivoiteen ja kuorivan suihkugeelin. Ne tuoksuu niin hyvälle että tekis melkein mieli syödä. Äiti puolestaan oli aivan järkyttynyt ja onnessaan saatuaan kauniin lasikulhon, joka on nyt kunniapaikalla keittiönpöydällä.

Kokkolan aleista ostin vain H&M tekonahkahameen käärmekuosilla sekä äitille uuden hiuspinnin ja hopeakorvikset. Loput postauksen vaatteet on Hello Kitty-toppia lukuunottamatta muinaisia kirppisostoksia joita en ole muistanut esitellä.


Alimmainen on yksihihainen neuletoppi, ihana päällä mutta kuvasta sen todellinen muoto ei kyllä selviä. :D

Unohdin myös mainita ihan pikkuriikkisen jutun, hain nimittäin elokuva-avustajaksi Solarfilmsin sekä Jarowskijn kautta. Ei sinne varmaan koskaan pääse, mutta halusin taas rikkoa rajoja kokeilemalla jotain uutta.


Tropical the island breeze
All of nature wild and free
This is where I long to be
La isla bonita
And when the samba played
The sun would set so high
Ring through my ears and sting my eyes
Your Spanish lullaby

4 kommenttia:

  1. Ihana muunmuassa toi tähtitoppi jajaja aaaws :D Ja hei, mäki oon joskus ollu avustajana Solarfilmsin kautta, itelle jäi ainakin ihan hyvät fiilikset :D Joskus uudestaan olis kyllä ihan jees. Huomenna nähääään ja mun taidokkaat kommentit taas näin yöllä :)

    VastaaPoista
  2. ews: hihi :DD oho, laitat uuden hakemuksn sinne kans meneen, jos vaik joskus päästäs molemmat johonki 8D ja tänään nähään, harmi et feilasin tän aamun ton nukkumisjutun takia, mut neljält sit :D

    VastaaPoista
  3. Haha jooo :D Ainii voipaska milonkoha mä muistan ottaa sun lahjan mukaan :D Tuol se olis mun huoneessa paketoituna xD

    VastaaPoista

Say something!