perjantai 4. helmikuuta 2011

Mystinen säläpostaus

Lisää ihmesettiä viime viikonlopulta. Lävistin Elinan korvan Keravan Areenan vessassa, illalla leffailtiin Johnny Deppin From Hell, tehtiin tortilloja ja mutusteltiin karkkeja. Maanantaina herätys 5.30, kuuden jälkeen jo meikattuina autossa, koulullakin reilusti atuajassa. Vähänkö oon ylpeä meistä.


Ai niin, kiireessä myös värjättiin Elinan hiukset. Voisin ryhtyä stylistiksi, onnistu varsin hyvin blondaukset.
Lisäksi tein Elinalle keikkakampauksen, jonka näette seuraavassa postauksessa.

Shokkikuva: meikittöminä, hiukset ylhäällä ja Elinalla värit päässä, mulla essu ja kampa sekä yöpaidat molemmilla päällä <3
Oli välttämätöntä heittää koko sumeus mustavalkoseks, oletan että se on niin vähemmän järkyttävä...

^ Kesken mun mielenkiintoisen Helsinkihysteriakohtauksen (puhkesin julkisella paikalla itkuun johtuen muutamasta rankasta jutusta, ja Elinan halatessa ja lohduttaessa itku vaan yltyi...) bongattiin Michael Jacksonin näköinen mies näyttävän naisen seurassa. Ensin luultiin, että joku tyttö cossaa Jacksonia, mutta kun lähdettiin perään huomattiin että se onkin lyhyt mies. Lisäks luulin sen olevan ulkomaalainen, mutta se olikin suomalainen ja tuo on hänen jokapäiväinen vaatetuksensa. Oli meikattukin todella taitavasti !
4 kommenttia:

 1. Äää sul oli sentää nää fiksummin eri postauksissa, tungin ite vaa samoihin :D Paitsi et unohin korvisjutun ja värjäyskuvat jne ja äää

  VastaaPoista
 2. Ellu: en jaksanu alkaa tekemään sellasta sekoa jättipostausta joten pilkoin viikonlopun paloiks :D Tee joku erilline korviksest ja värist?

  VastaaPoista
 3. hehee, MJ!: D mäki jossai kaupas josus näin jonku pikkujäbän, joka näytti ihan MJ:ltä..

  muaki kiinnostaa toj stylistin homma ja olisin päässykki sitä opiskeleen, muf päätin kiltisti suorittaa nykyiset opinnot ainakin ensin loppuun (':

  ~ Ankkh

  VastaaPoista
 4. Ankka: oho, monta pinetä Jackoa :D Hei hienoa, sit jos susta joskus tulee stylisti voit ryhtyy mun stailaajaks ;)

  VastaaPoista

Say something!