maanantai 21. toukokuuta 2012

Kallio kukkii: Pyhät Tepot & Opaque Buff @ Piritori


Piritori oli nimensä arvonen paikka, ei siel ehtiny istuu kauaakaa ku joku hämy mies tuli "kiinnostaisko teit...subutex?". Mielenkiintost oli se et alueel oli parii minuutti aiemmi partioinu 8 vartijaa kahvitauolla ja miehel oli silti pokkaa kaupata jokaiselle vastaantulijalle. Huh. Piti nähä Nancy stadis, mut törmäsin matkal Saraan junassa, lisäks seuraan liitty myös Elina ja muita. Ulkomaalasia fb-tuttuja, Tamperekavereita, ihana nähä kaikkii taas kesän tullen. Piritori näytti taivaalta ku se oli täynnä punkkareita ja Teppofanei. Tepot näytti kesäisiltä, kaikki oli siistii ja fiilis mahtava. Vaikka näytinki hipiltä kukkamekossani.


Kuva facebookista, ei siis oo mun ottama. Hengataa Nancyn kaa Sipelle nauraen tos takana, ton koiran omistaja tuli myöhemmin selittämään, miten Poitsu (koira) innostui muka musta ja Nancysta. Koirahan tosiaan pomppi koko keikan takatassuillaan taputtaen etutassuja yhteen, näytti ihan ku se ois tanssinu.


Kakkosbändinä Pyhien Teppojen jälkeen soitti Opaque Buff.Kivat noi randomjätkät meidän takana.Tanssiva Poitsu.
 

Samu kävi pikasesti kyläs joskus yöllä ku oltiin päästy kämpille.
Meil oli tyttöjen kesken hauskaa J. Karjalaista kuunnellessa...
Valvottii melkein aamukahdeksaan ja nukuttiin puoli-istuvis asennois nojatuoleissa, kyllä muuten särki aamulla mut mitäpä pienistä.

2h later
Sunnuntaina lähettiin Pelle Miljoonan keikalle Kallioon ajatuksella ettei vastaan tuu ketään tuttuu, joten so what joku darralook. Tottakai Dallapenpuisto oli sii vaihees täynnä tuttuja, terkkui vaan kaikille jotka näki. Pellen keikasta erilline postaus.


3 kommenttia:

Say something!