keskiviikko 2. toukokuuta 2012

Dtm L-World party

Onnellisen pitkiä vapaita ja kissanpäiviä.
Onnistuin tunkemaan Vappumenoihin kavereita, pari keikkaa ja vapaaehtoistyöpäivän, saihan sitä taas olla juoksemassa paikasta toiseen mutta teki ihan hyvää.
Unirytmi tosin kääntyi päälaelleen.

Näin ensimmäistä kertaa ihanaisen Tiian, lähdettiin Elina seuranamme Helsinkiin Dtm:n L-World naistenbileisiin. Teemana Heja Sverige! , mutta me ignoorattiin tää täysin lookeiltamme.
Jostain syystä jokaikinen kuva epäonnistui, kamalin kaikista on Dtm'n oman kuvaajan ottama otos, jonka se kaiken huipuks julkaisi vähän joka paikassa. Musta ei oo todennäköisesti ikinä otettu yhtä huonoa kuvaa, mutta yritän unohtaa katastrofin.
Kamalista kuvista onnistuneimmat - sanotaanko vaikka että nää on vain hirveät- pääsee nyt blogiin mielentilahäiriön seurauksena, koska muuten mulla ei olis mitään kuvia tähän julkaistavaksi.Notice tarrat, teksteinä mm. Lepakko, Lutka, Neitsyt, Katkera, Vapaa, Narttu jne.
Dtm on kiinnostava paikka.
...Ottaen huomioon, että sain kimppuuni nelikymppisen puumanaisen jäädessäni pariksi minuutiksi yksin.
Legendaarisesta vessajonosta puolestaan hyökkäsi englantia puhuva tapaus.Osa varsinkin vanhemmista ihmisistä tuli ihan pokerina kyselemään, mistä oon ostanut hiusvärini.
Anteeksi, mutta jos luulet tämän pinkin hamppukasan olevan oma tukkani, niin suosittelen näöntarkastusta.
Riihimäellä kävellessä vastaan tulivat pienet sisarukset, joilla on ikää nelisen vuotta. Lapset alkoivat nauraa ja kysyivät "miks te ootte värjänny tukkanne noin?" , sitten ne ajoi meidän perässä pyörillään ja jutteli, moikkaili ja nauroi ihan innoissaan.
Musta on ihanaa, kun pienet lapset ei kauhistele, ne uskaltaa vielä olla avoimia eikä oo oppinu monien aikuisten tavoin välttelemään erilaisuutta.Päivät menee ihan sekaisin, mutta Dtm oli perjantaina 27.4.
Lauantaina lähdettiin Tiian kanssa kirppiskierrokselle. Mä oon periaatteessa ostolakossa koska Sunny Beachin reissuun on enää muutama viikko, mutta Tiialle mukaan tarttui söpöydessään kaksi My Little Ponya ja tekoripset. Kirppikset alkaa menettää tasoaan ainakin täällä päin, kaikki lopettaa vuoronperään toimintansa ja ne jotka vielä on pystyssä, on täynnä ylihinnoiteltua tavaraa.
Voi niitä vanhoja hyviä aikoja kun kirpputorit vielä oli sitä varten että tavarasta päästään halvalla eroon.

Saatettuani Tiian asemalle suuntasin Annin kanssa uudelleen kylille, koska olin ohimennen löytänyt Annille kauan kaivatut ja etsityt Iittalan jalalliset Verna -lasit, sävyä vedensininen.
Sattumankauppaa.
Sekavaa kaikki.

2 kommenttia:

  1. joo lapset on ihania jos ne on tommosia avoimia ja uteiaita! :D mullekki kerran tuli yks, ku olin peruukki päässä kaupassa, ja sano et miten sulla on noin iso tukka! Ja se on kans kiva ku on pynttäytyny ripsien, peruukin ja hienojen vaatteiden kera ja lapset jää seläntaakse/sivummalle, ne alkaa heti; "vitsit toi oli ihana! Mäki haluun olal tommone!" :::DDDDD Lapset <3

    VastaaPoista

Say something!