lauantai 30. tammikuuta 2010

Karmivan viralliset puhelut

Moikka! Alkuun on pakko todeta että oon tosi hermostunut, soittelin äsken hotelli-ravintoloihin koska haen työssäoppimispaikkaa, ja jostain syystä viralliset puhelut saa mut jännittämään ja tärisemään. hrrrr. Rantasipi-hotellin työssäoppimisista vastaava henkilö on kuitenkin seuraavan kerran paikalla vasta ensi maanantaina aamu 9 jälkeen, joten sainkin keskustella vain vastaanoton naisen kanssa. Toivotaan että maanantaina tärppää ja saisin tuon toivomani paikan. :)

...Huomasin etten ole säätänyt julkaisuasetuksia, joten edellisten postausten lähetysajat ei pidä ollenkaan paikkaansa. Asia korjautuu kuitenkin vastaisuudessa.



OIKEASTI tuolla salaatin,tomaatin ja metwursti-viipaleen alla on myös ruisleipä, se nyt vain sattui jäämään rotevien salaatinlehtien alle.


Jes! Uusin Cosmo, ryntäsin äidinkielen kokeen jälkeen lähimpään kauppaan ostamaan tämän. Edessä jyväkissa jonka voi lämmittää vaikkapa pehmoisen lämpöiseksi niskatueksi pakkasella. <3


Cosmopolitanin välistä löytyi Herbinan uutuusnäyte, valkoista teetä sisältävä silmänympärysvoide. (lisä ilmaisnäytekokoelmaani!)
Testailen tämänkin jossain vaiheessa ja kirjoittelen sitten tänne että toimiiko tuote laisinkaan lupaustensa mukaisesti.
Olenko ainoa jonka mielestä tuon naisen silmät näyttävät jotenkin kummallisilta?


Olkalaukun sivutaskusta löytyi 3 ChupaChups-tikkaria, en kuitenkaan taida uskaltaa syödä jos ovat ehtineet vanhentua laukun uumenissa.
Kuvaustaustana toimi kiireessä Jyrki69:n nimmari -09, tapasin bändin pojat Tampereen Sokoksella Back in Blood-levyn nimmarinjako- /julkaisutilaisuudessa.


Tämä on myös pakko tunkea tämän päivän postaukseen : Intian Basaarista Helsingistä ostettu tuoksuvoide (=voidemainen hajuvesi) , rakastan tätä pientä kuviollista metallipurkkia!

9 kommenttia:

  1. kauheen söpö toi viimesessä kuvassa oleva purnukka:-)

    VastaaPoista
  2. ohh, tikkareita! mäki löysin jonku mun kätkön jostain josus : DD sulta puuttuu kokistikkari, se on paras, joten tämä on vääryys : O! Nise toj lämmitin kissa, tulee mieleen Liisa ihmemaassa, hihii..
    Enkä olis ekana käsittäny tota viimeistä kuvaa hajuvedeksi, upee purkki, voou! mitä tuoksua? : )

    ~ Aaankka

    VastaaPoista
  3. Ainiin jajaj en tosiaan huomannut huomioida banneria kokonaan, aika mystinen pöllö, huuw : ) ja aika tappoilmeellä : DD tahtoo kans tollasen! Mistä oot hommannu? jostain taikametsästä? :----D

    VastaaPoista
  4. Kerroppa sit tuosta silmänympärysvoiteesta, ite haluaisin sellasta mut tuntuu et kaikki silmänympärysvoiteet on jotain ryppyjä ehkäiseviä, enkä mä mun mielestä vielä sellasia tartte... :D

    VastaaPoista
  5. Anonyymi-ankka : kokistikkarit on kyllä parhaita! En oikein osaa tuoksusta sanoa,se on sellainen hieman itämaisen tuoksuinen, ehkä jotain kukkaa ainakin :o

    Bannerin pöllö-koru puolestaan tarttui mukaan kirppikseltä 2€ hintaan, se oli niin vastustamaton että oli pakko ostaa :D

    VastaaPoista
  6. pikku-kata: Oon huomannu saman, että mikään silmänympärysvoide ei oikein tunnu nuorelle sopivalta! Toivon hartaasti että tuo Herbinan näyte tekisi poikkeuksen. :)

    VastaaPoista
  7. Ihanat farkut viime postauksessasi! :)

    VastaaPoista

Say something!