perjantai 8. lokakuuta 2010

Ne oottaa mua pihalla baarikärpäslätkineenHejdå!
Eilen oli Rilut, ja koska joku kuitenkin kysyy, niin ne on lukion jaksonpäättymisbileet.
Seurahuoneella siis oltiin, menossa mukanan Elina, Emilia, Xime ja muita. Mulla on huono nimimuisti, joten en edes yritä kirjottaa tähän niiden 'muiden' nimiä, menis kuitenkin väärin.  :D

Sovittiin Elinan kanssa, että tavataan McDonald'sissa 20.15 , lisää porukkaa siihen saapui sitten klo 21.
Meidän aika meni mukavasti jutustellessa, nauraessa ja suklaakakkusundayn sekä pirtelön kanssa.
Erinäisiä asioita saatettiin taas kuulla väärin, Elina kuuli jotain pesusienivalkosipuleista, ja kun mainitsin että "onpas paksua suklaata", kuuli se että "Molemmilla kerroilla kun oon ollut paksuna"

......Jännää oli, että Seurahuoneella jossa ihmiset riehu ja musiikki pauhasi, kuultiin kaikki ihan oikein, mutta normaaliympäristössä ei.


Eräs enemmän tai vähemmän alkoholia nautiskellut lukiolainen juhuili meille liikennevaloista matkalla Seurahuoneelle jotakin tyyliin "Heeeei hei te siellä! Tytöt! Poliisi tulloo!Pysähtykää!" Mulla kesti kauan tajuta että se huuteli meille, ja samaan aikaan kyseisen pojan kaveri huutelee "Ei, älkää pysähtykö jatkakaa vaan matkaa!" TIedä siinä nyt sitten, mitä tehdä.
Pysähdyttiin hetkeksi, mutta kun jutun taso oli "Oottekste lukiossa?Tässä lukiossa?Ollaaks me nähty?" "Ollaan.Kyllä.Joo, olemme nähneet sellaiset 500 kertaa tässä kahden kuukauden aikana :-------)"
niin morsomoi vaan, matka jatku varsin pian.
Kuvien ottaminen baariympäristössä on vähän hankalaa, mutta näiden laatu paranee loppua kohti, vika kuva on jopa selkeä!

Tästä lähdettiin...
 ...ja näinkin selvään kuvaan päädyttiin.


Tanssimisen keskeltä bongattiin pari tutun näköistä jätkää, joten mentiinpä jutustamaan vähän että "Hei, tehän soititte siellä ja siellä..." , kyseessä siis No Stars Above -bändistä kitaristit (?)
Hyvä muisti.


Siinä 00:10 bongataan itsemme Autogrilliltä kera ranskalaisten, nyt kun katon tätä kuvaa, toi ruoka näyttää tosi inhottavalta. Mutta joo, söinhän mä sitä sit lopulta jonkun verran, kun oli nälkä ja väsytti ja heikotti.
Kirppisjakku koki stailausta yksinkertaisuudessaan pinkillä hörselökukkasella.
Tänään se sitten päätyy uudelle omistajalleen.
Iltaa odotellessa!Eipä tänään varmaan ihmeempiä. Voisin vielä mainita, että olin aamulla hammaslääkärissä ja nyt poskeen sattuu. Joku hemaiseva mies punaisessa autossa kera tupakka-askin alko huudella mulle kun kävelin hammaslääkäriin (ja myös kun lähdin sieltä!), meni hermot kun se vaan pimutteli siinä.

Mua ei tarvitse lähestyä humalaisilla "Mitäs pimatsu? Pimu tules tänne!" - juhuiluilla, todennäkösesti ignooraan tai käsken painua helvettiin.
En yleensä oo epäkohtelias ja tylsän hetken sattuessa saatan jopa vastata jos joku tulee juttelemaan, mutta kännisiä keski-ikäisiä äijiä en vaan siedä.Postauksen otsikko muuten Eppu Normaalia.

6 kommenttia:

 1. Haha vanhat kunnon rilut... :D
  Ketä ihmeen heppu se oli joka tuli teille huutelemaan? Hienoo et oli hyvä ilta, ens jaksossa uudestaan ;)

  VastaaPoista
 2. Anonyymi: en tiedä sen nimeä! vähänkö mua ärsyttää, oon yrittäny kysellä et "kuka se tyyppi on" mut kukaa ei tiedä ketä tarkotan :D joku päivä kyllä selvitän sen nimen.

  VastaaPoista
 3. Ompas.. hömm.. herkullisen näköinen ranskisannos : DD

  Voi luoja, että "Pimatsu" on hirvee sana, en lämpenis sillä ikinä kellekkään :-------D

  ~ Annkha

  VastaaPoista
 4. Ankka: eikös olekin ;) hyi. ja on tosiaan, pimatsu on jotenki sellane alentava ellei jopa halventava nimitys mun mielestä.

  VastaaPoista

Say something!