sunnuntai 3. lokakuuta 2010

vaaterakkauksia

Huomasinpa tässä että blogilleni on tullut muutamia uusia lukijoita, tervetuloa <3


Perjantaina postilaatikosta löytyi eräs odottamani paketti, ostin nimittäin Evil fate Eternityn Susannelta kaksi upeaa paitaa.


Pahoittelen hämyisiä kuvia ja mahdollisesti huonosti järjesteltyä postausta, mulla ei oo pariin päivään omaa konetta käytössä, joten joudun laatimaan tällaisia pikapostauksia.
Ensimmäisenä Lip Servicen lyhyehkön mallinen verkkopaita.

Toinen ihanuus on Leg Avenuen seittikuvioitu paita.

Toki olisin voinut kuvata paitaa vaikkapa topin kanssa, mutta sitten kukaan ei olis saanut selvää kuvioinnista.
Joten nauttikaa kiloistani, eipä tää kyllä oo sen kummempaa kuin useiden blogien bikinikuvatkaan.

Harkitsin varailevani taas kampaamoaikaa, Anni tulee tässä joku päivä avustamaan hiusvärin kanssa, mutta tahtoisin taas vähän kerrostaa hiuksiani.
Ilman suoristusta mun hiukset hapsuilee tyylikkäänä pörrönä joka suuntaan, esimerkkinä tämä kuva:Ah kun tyylikästä, kesken kulmakarvojen muotoilun ja meikkaamisen, kulmat voikin sitten sivuuttaa ihan tyystin tästä kuvasta.Lainailin viikonloppulukemiseksi pari Tuija Lehtisen teosta, sillä naisella on kyky kirjottaa niin koskettavia ja hienoja nuortenkirjoja että oon jäänyt suorastaan koukkuun.

Kuvassa myös maailman hyytävimmän ja naurettavimman tunnussävelen omaava "Kusti menee teknokaupunkiin" - pc.
Lainattiin tää kaverin kanssa kirjastosta joskus 10-vuotiaina, en muista mitään muuta kuin kamalan, pedobear-äänisen kadulla skeittaavan piirroskoiran, joka laulaa

"Tervetuloa Kustin teknokaupunkiin, pom, pom, popom pom..."


...saa nähdä, uskallanko ikinä verestää lapsuuden muistoja kuuntelemalla sen biisin tästä nyt seitsemisen vuotta jälkeenpäin.


Lainasin myös pitkään tähtäimessä olleen Sonja O. kävi täällä - kirjan, kun äidinkielenopettaja paasasi eräällä tunnilla että "minä en suosittele tätä herkille, tämä on niin radikaali, eroottinen ja erikoinen nuortenkirja!" ja plaaplaaplaa, pitihän se sitten saada lukea.
Oisko joku kielletty hedelmä-syndrooma.
Sellaista tällä kertaa.
Huomenna olisi vielä espanjankoe, arvatkaapa kuka on taas jättänyt lukemisen viimehetkeen.
Jotenkin mystisesti selviän kuitenkin aina kokeista hyvin, kauankoha seki mahtaa kestää.

Huomenna mulla ois myös elämäni ensimmäinen venäjäntunti, hotelli- ja ravintola-alan opiskelijana sekä seikkailijaluonteena ajattelin, että monipuolinen kielitaito on varmasti hyödyksi.
Kuulisin mielenkiinnolla, millaisia kielitaitoja teillä lukijoilla on, rajoittuuko pelkkään peruskoulun ruotsiin ja englantiin tms.?

4 kommenttia:

 1. Miten sinä olet noin laiha..? :O

  VastaaPoista
 2. Anonyymi: Olisinkin :D Itse en näe itseäni mitenkään hoikkana, päin vastoin.

  VastaaPoista
 3. Mä päädyn siihen ajatuksen kun luen sun blogia, että mulla ei ole minkäänlaista elämää, tai jos on niin se on harvinaisen tylsää. Ehkä se johtuu siitä että mulla ei ole kotia? :<

  VastaaPoista
 4. Piipa: Älä höpötä siellä, tottakai sulla on elämä ja onhan sulla kotikin! <3 Tuut joskus mun kanssa seikkailemaan, pidetään oikein kunnolla hauskaa ja tartutaan hetkeen ja eletään täysillä 8) hmm taipuukohan toi elää --> eletään ;o

  VastaaPoista

Say something!