torstai 28. lokakuuta 2010

unelmien toteutustaTosiaan, voitin sellaisen Hartwallin järjestämän Demi-Sauma kirjoituskilpailun, jossa palkintona oli mahdollisuus päästä tutustumaan toimittajan uraan. Kilpailuun piti lähettää näyte kirjoitustaidostaan, oon aina tykännyt kirjoittaa, ja vihdoin päätin alkaa tavoittelemaan unelmiani. Lähetin kilpailutyönä kirjakritiikin Deborah Spungenin Nancysta ja tadaa: onnistuin!

Tiistain ja keskiviikon olin Demin toimituksessa harjoittelemassa. Sain kirjoittaa levyarvostelun ja erään toisenkin tekstin, mutta siitä lisää sitten kun se ilmestyy lehdessä. Lisäksi opin Demissä ollessani paljon eri ammattinimikkeistä ja siitä mitä kukakin toimituksessa tekee. Keskiviikkona paikalle saapui kuvaaja (samalla haastateltiin mun fiiliksiä koko jutusta), ja tulipa kirjoittamisen, PR-toimistoissa kiertelemisen, kuvauksien seuraamisen ym. lisäksi opeteltua myös hieman macin käyttöä.A-lehtien tuotantoa, johon tutustuin kolmen päivän aikana varsin tarkasti.


Anssi Kelan levy, taidanpa pistää pakettiin isänpäivälahjaksi.

Julkisilla tuli kuljettua vähän liikaakin, joka aamu bussi-juna-metro-bussi-kävely-rupeama, oli tosi tuskallista herätä aamuisin anivarhain ja laittautua valmiiksi. Lisäksi sateinen sää ei yhtään auttanut tilannetta.

Pakko mainita myös se, että tiistaina mulle iski aivan järkyttävä migreeni, voin yhdessä vaiheessa niin pahoin että oksensin, ja sitä sattuu mun kohdallani todella harvoin.


Sain kosmetiikkatuotteita, Goshia ja Avonia ei kyllä itse tulisikaan ostettua, koska ne ei oikein sovellu opiskelijabudjettiin.

Tänään kävin Kauneus & Terveys - lehden muotitoimittajan kanssa kahdessa PR-toimistossa (Spalt PR sekä Polhem PR) , ja pääsin näkemään aivan erilaista maailmaa. Spaltissa join ehkä elämäni parhaan cappuccinon, Louis Vuitton- ja Longchamp- laukkujen keskellä. Olo oli kuin harmaavarpusella kaiken loistokkuuden ja unelmalaukkujen sekä -vaatteiden seassa, mutta kukapa tyttö ei tykkäisi katsella laatumerkkien tuotteita, joihin itsellä ei ikimaailmassa olisi varaa.


Saatiin Longchampin avaimenperät.


Lähdin kotoa aina kohtalaisessa kuosissa, hiukset hyvin ja sitä rataa.
Tihkusateessa, bussi-juna-metro-bussi-kävely/juoksu-maratonin jälkeen kun pääsin A-lehdille, oli hiukset useimmiten joko lässähtäneet tai sateesta kihartuneet, meikit sotkuisemmat ja kengät kuraiset, ah miten ihanaa.
Keskiviikkoaamun hieman kirkkaammissa maisemissa tutustuin mukavaan mieheen, päädyin juttelemaan hänelle kun oltiin molemmat vähän hukassa joukkoliikenteessä, ja sattumalta selvisi että hänkin oli A-lehdiltä. Pieni on maailma.

Viimeisen "työpäivän" jälkeen ajattelin vähän shoppailla.
Korvikset Glitteristä, 6€ / pari
Ruutupaita Seppälän outlet (lastenosasto, koko 146cm !!) 5€

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Say something!