sunnuntai 29. toukokuuta 2011

So what, I'm still a rock star

...And guess what, I'm having more fun...


Eilen alkoi kesäloma, Ellu oli ollut meillä yötä , 4½ tunnin yöunien jälkeen herättiin, laittauduttiin ja lähdettiin kävelemään koululle. Kevätjuhlan jälkeen suunta kohti Hyvinkään asemaa, sillä perjantaina puolet meidän tavaroista oli jäänyt lukkojen taakse säilytyslokeroihin. Hyvinkäältä takaisin Riihimäelle ja suunta kohti Tamperetta, Viikinsaaren Trevolution Festeille. Koskarista bongasin Uniklubin Jannen ja Jussin. Ennen Viikinsaaren laivan saapumista käytiin Radiokirppiksellä, mukaan tarttuneet ostokset esittelen ensi postauksessa.
Viikinsaaressa vastaan kävelee Misty Fingez, halaillaan ja poskisuukotellaan tervehdykset. Ostettiin Tiimarista noin 4€ hintaan violetit höyhenpuuhkat (joilla iski sulkasato, ainakin näkyi missä oltiin kuljettu). Puuhkat keräsivät valtavasti huomiota, Damian Cullen Bandin keikan aikana liilatukkainen nainen alkoi jutella meille, nappasi meidät tanssimaan kanssaan ja sattumalta törmäiltiin myöhemminkin samana päivänä...
Lisäksi naistenhuoneessa mahtavan rempseä rouva tuli kehumaan puuhkia, esitteli meille kaikki tatuointinsa ja päätyi myös lopulta hengaamaan lähistöllemme. Kaiken huippuna Suicide Love Boatin Christopher Lee eli Chris, joka karjaisee
"JUMALAUTA! Mitäs te ootte? Kottaraisia! Taisitte nyt käsittää väärin, tää on VIIKINsaari, ei RIIKINsaari!"
Heh heh.

Oltiin keikan jälkeen lähdössä Riihimäkeä kohti, kun Misty sanoo ettei saada lähteä mihinkään, hän käy kuulema syömässä ja sitten keskustellaan. Silleen ok, jäätiin paikalle ja käytiin vähän järvessä. Järvikuvia tulee blogiin sitten kun saan ne itselleni. Jossakin vaiheessa Damian huutaa backstageteltasta "Hey, you wanna come in?" joten backstage kutsui. Meille tarjottiin parit oluet, juteltiin niitänäitä ja häslättiin kaikennäköistä. Lopulta lähdettiin laivaan kohti Laukontoria, bändistä Damian ja Otso sekä pari mun tuttua seurueenamme. Taisi siinä Heidi ja Niilakin olla samassa paatissa, lisäksi muutama muu. Suunnitelma oli, että Ellu ja mä käydään katsomassa monelta vika juna Riihimäelle lähtee, sitten tavataan tyypit baarissa. Noh, me mentiin baariin Elinan kanssa, mutta ketään ei näy. Ei muuta kuin soittoa Mistylle, joka ei sitten jostain syystä saa meille ladeltua kuin oman numeronsa, joka meillä jo on. Numeropalvelu on ystävä, joten soitin Otsolle: "Ette sit tullukkaa tänne!" "Ai ootteks te siellä? No mä tuun sinne, tarjootteko bissen?" Kaipa sitten Elina tarjosi.

Seuraan liittyi aiemmin mainittu liilatukkainen nainen miesseuralaisensa kanssa, sekä joku hieman drag queenilta tai kenties homolta vaikuttava, Damiania mielenkiinnolla katseleva tapaus. Osoittautui kuitenkin mukavaks jätkäksi, ei siinä mitään. Vika juna Riihimäelle 23:02, poskipusujen sun muiden tuttavapusujen kautta huikattiin We have to go now :t. Muutama hämmennyshetki sisältyi myös iltaan. Pakko myöntää että meidän retkueemme oli varsin värikäs.


ps. vihaan tiputanssia. Damian tietää sen, siksi sainkin kuunnella sen chicken danceja muutamaan kertaan eilisen aikana. Kiitos tästä.

Sattuneista syistä koska eilinen oli fifty-fifty englanti/suomipäivä puhumisen kannalta, en jaksa kääntää tätä selitystä englanniksi.


4 kommenttia:

 1. Naurattaa eilinen xD Ja koko viikonloppu. En jaksa enää mennä kommentoimaan Teppo-postaukseen, mut hei Tepot oli niiin rakkaus<3

  VastaaPoista
 2. Elina: Niinpä, ihmeellisiä tapahtumis taas liikaa !! Tepot <3

  VastaaPoista
 3. liilahiuksinen oli Heidi ;)

  VastaaPoista
 4. Ano: Kyllähän tuo nykyään tiedetään, postauksen tekoaikaan ei vaan ollut nimi tiedossa ;D

  VastaaPoista

Say something!