maanantai 9. toukokuuta 2011

Voimalarock 2

Viime perjantaina tuli ohimennen tsekattua Voimalarock 2 Riihimäen vanhassa voimalassa aseman vieressä. Guild Of Passion ja Madcraft joskus aiemmin osuneet kohdalle, nyt tarjoutu tilaisuus kunnolla tutustua musiikkiin. uskomatonta kyllä, olin YKSIN liikenteessä, en koskaan käy keikoil yksin ellei jotain Elämä Lapselle-konserttia lasketa. Näin kyllä Emilian, Tanjan ja Liinan ekan bändin aikana - Liinan sisko oli bändin laulaja joten tytöt oli tulleet seuraamaan esitystä. Guild of Passionin aloittaessa istuskelin lavan reunalla äärimmäisen vittuuntuneena, mutta bändin kitaristin virnuilu sai mutkin vähän hymyilemään. Madcraftia kuuntelin vaan ekan biisin, sitten päätin lähteä kävelemään kotiin.

...Yleensä vältän Riihimäen musiikkitapahtumia koska kaikki on jotain hiphop/rap-juttuja, lisäksi mulla on hyvin ikäviä muistoja eräästä tapahtumajärjestäjästä. Joskus kuitenkin tekee mieli katsastaa paikallinen taso.

Asiassa eteenpäin, ihan pakko kertoa, että meidän lähellä asuu vanha mies, joka omisti ennen maata tästä kaupungista ihan tajuttomasti, nykyään mies on järjettömän rikas mutta elää vaatimattomasti, kulkee aina polkupyörällään ja käyttää samoja resuisia vaatteita. Tätä miestä lapset pelkää, kauhutarinoita on liikkunut reilun vuosikymmenen. Mun ollessa pieni huhuttiin sen olevan Rasputin Venäjältä, uhkailleen lapsia pistoolilla ja murhaavan metsään eksyjät. Tälle vanhalle miehelle harvoin kukaan puhuuu, eikä sekään yleensä keskustele muille, ei varsinkaan lapsille tai nuorille. Yllätyin syvästi, kun pappa tuli mun takaa ja hekotti:

"Tyttö o menossa reheveille !" =treffeille

...Se kun ei oikeasti IKINÄ puhu. Totesin, että en nyt sentään, musiikkia vain menossa kuuntelemaan voimalaan - vanhus innostui ennennäkemättömällä tavalla ja lähti jututtamaan tapahtuman ovivartijaa, kyseli sponsoroinnista, tapahtuman suosiosta, bändeistä... Olin yllättynyt, mutta uskomattoman onnellinen, hymyilin miehelle ihan fiiliksissä koska jollain tavalla koin niin suurta sympatiaa.
Kuvat Hackhart Hillistä katosi jonnekin, kameran latauksessa jotain häikkää.
Tässä kuitenkin Guild Of Passionia ja Madcraftia.

Ja joo kävinhän mä uskomattoman upeana suoraan koulun jälkeen Seurahuoneella hakemassa "vähän" promojulisteita.
Varmasti vaikea uskoa, mutta toi rullan ulkonäkö hämää, se painoi ihan tajuttomasti.
Sellasta. Onks teidän kotikaupungeissa jotain pikkutapahtumia, joista harva oman kylän ulkopuolinen edes kuulee?


3 kommenttia:

 1. noista kuvista tuli keikkakuume.. :<

  VastaaPoista
 2. Uaa. Kiitos Madcraftin kuvista. Näkee paremmin näistä, että onko ne OIKEASTI hyvännäköisiä; on ne. :) Munkin piti tulla tonne, kattoon madcraftia, mutten pystyny, kun tää rahatilanne on huono, ja oli se Kuhmon reissu. :)

  Niin ja tuosta papasta. Mullekin tuli hyvä mieli... emt miks. :)

  VastaaPoista
 3. Nette: Sitten vaan keikoille ! : D

  Theonce: varsinki laulaja oli aika söpönen.. ;) Ja en mäkään osannu eritellä että miks pappa sai mun fiiliksen huikeeseen nousuun, se vaan oli niin ihana ! : D Madcraft kantsii kyl käydä joskus tsekkaas livenä.

  VastaaPoista

Say something!