maanantai 2. toukokuuta 2011

You are my immortality, immortal sexuality

Videolta löytyy suurinpiirtein tiivistettynä tärkeimmät jutut, mitkä tulee esille myös alla olevassa tekstissä.

Sekavat selitykset.Vappuilua Tampereella, ei hassumpaa vaikka sää ei paras ollutkaan ja mä olin kipeä. Jouduin lähtemään kävellen Riihimäen asemalle, ehdin astua sisään asemarakennukseen kun sisäistin jonkun miehen tuijotuksen. Päätin ignoorata, aloin meikata, mutta yhtäkkiä mies olikin vieressä. "Anteeksi, saanko kysyä yhden kysymyksen?" - No, siitä vaan mutten lupaa vastata. "Mitä..Tai siis ketä...Kuka..Mikä on tuo suuntauksesi?" Luulin että se kyseli tyyliin seksuaalista suuntautumista, mutta lopulta äijän epäselvästä solkkauksesta tajusin, että se tiedusteli syytä mun erottuvalle pukeutumiselleni. Totesin että tyyli on omani enkä kuulu mihinkään tiettyyn genreen, sitten alkoikin tuttu "Kun minä olin nuori" -veisuu, ajattelin vaan että tästä lähtee taas reissu, ihan kuin olisin kuullut saman ennenkin.


Tampereella tiedusteluja tehtyäni sain kuulla, että T.A.P. joutui perumaan keikkansa eikä ollut varmaa esiintyykö muutkaan, Suicide Love Boatin Chris oli kuulema bändikaverillaan Tommilla ja Damian Cullen Bandista ei kellään ollut tarkkaa tietoa. Mentiin lumihiutaleilta ja räntäsateelta suojaan Hesburgeriin, oltiin juuri tilaamassa Elinan kanssa pirtelöä, kun huomattiin vessaan suuntaavat Damian, Wille ja Olli. Huojennus oli sanoin kuvaamaton. Pihalla bändin Heidi moikkas meille ja kehotti menemään morjenstamaan muita jäseniä, siinä sitten vaihdettiin vähän kuulumisia ja 'vanhojen tuttujen' tapaan halailtiin ja saatiin poskipusut. Lisäksi kuunneltiin kettuilua meidän tarkoituksellisesti samanlaisista housuista. Tampereella näin paljon tuttuja, muun muassa Mimman, Pinjan, Titan ja Iidan. Mun myös piti tavata eräs tamperelaisjätkä Kuvakkeesta (...), - ei treffit todellakaan ainakaan mun osalta, ihan vaan tapaaminen - mutta sepä pistiki viestiä että ehtisi keskustaan vasta myöhemmin krapulan takia, joten näkeminen toistaiseksi jäi. Joonas Lepistö nousi lavalle, ja yllätyksekseni huomasin taustalla Lovexista tutun Sammyn. Myös The Saturnettesin Robin taisi eräässä vaiheessa tulla vastaan.

DCBn keikka oli mahtava, ensimmäinen jolle varsinaisesti olen päässyt. Popcorn Girl, jonka musiikkivideon kvuauksissa olin soitettiin myös. Keikan jälkeen oltiin jo lähdössä pois, kun päätettiin haluta vielä yhteiskuvat. Ei muuta kuin viestiä Mistylle että missä bändi menee, sitten mielenkiintoiseen kuvaussessioon. Taas yllättäen halailut, poskipusut ja päähän taputtelut sekä epäselvää kommenttia meidän ulkonäöistämme. Hävettikö edes, kun Damianin puheesta menee lähes poikkeuksetta meillä puolet ohi, koska se puhuu niin nopeasti ja aksentilla ... Ehkä joskus vielä opitaanLegginsit Living Dead Souls / Backstreet

tuubitoppi second hand
liivi Seppälä
kengät second hand (H&M)
seeprahuivi KappAhl
ketjuvyö second hand
heartagrammi / HIM-kaulakoru kauan sitten torimyyjältä

Yhteiskuvat mielenkiintoisia,

kuvassa nro. 1: Damian kouraisee, tuulenpuuska iskee ja kuulen Mistyn sanovan jotain tyyliin "anna käsi tähän"

...joo housut voisi olla pienemmätkin, häiritsi noi eteen tulevat rypyt.

Kuva 2 : edelleen tuulee, edelleen myös käsi harhateillä, Olli sylkäisee purkan tms. ja porukka repeää, tokaisin jotain tyyliin "NO OLIPA KAUNISTA!"
Yritys 3:  Tuulee vieläki, ei enää edes yllätä. Silmät on kiinni, Mistyn ilme on tyylikäs.Ei kuvauksellinen päivä sitten laisinkaan.
Elinan kuvassa molemmat kädet löysivätkin jo paikkansa.
...Oon ylpeä siitä miten hyvin rajatun kuvan onnistuin jäätymiskuolemasta huolimatta ottamaan.

Kaiken kuvasekoilun jälkeen Damian pyysi Heidiä ottamaan meistä kolmesta kuvan, oltiin ihan "JES nyt se onnistuu, täydellinen kuva!" kun yhtäkkiä Misty ja joku muukin ratkeaa kauheaan räkänauruun, katsottiin vaan suut auki ja Heidikin oli ihan "Mitä, hyvä kuva se on!"

-Noh, junassa katsottiin kuvaa lähemmin, oisko naurukohtauksen syynä ollut vaikka Elinan hiukset...
Se siitä onnistumisesta, olipahan hauskaa. yllä kravatin stondis,
alla meditaatiohetki
Blogitekstin otsikko Suicide Love Boatin biisistä.

Päässä soi myös Damian Cullen Bandin Shangrila America - uusia biisirakkauksia.

.

5 kommenttia:

  1. Tsihih naurattaa noi parit kuvat ja eeih koko reissu :D Nappasen sulta parit kuvat blogiin, ok?

    VastaaPoista
  2. PS. noi yhteiskuvat <3 Saadaan kuulemma tietää tarkemin vähä ennen tapahtumaa mitä tehdään.

    VastaaPoista

Say something!