sunnuntai 3. huhtikuuta 2011

Älä riko ittees, Romeo

No jopas oli. Tuomas voitti Michael Monroen Street Teamin kautta V.I.P.-tapaamisen Michael Monroe Bandin kanssa legendaarisen Tavastian backstagella, me päästiin Ellun kanssa mukaan. Riihimäellä eräs JUKKA iski meille silmää ja elehti naurettavasti nähdessään meidän vaatetukset, junassa viereen istui sukeltaja-itsepuolustuskouluttaja-JUKKIS joka selitti kaikenlaista, ja loppuillasta tavattiin vielä toinenkin JUKKA joka jotain lipevöi. Ihan uskomatonta taas. Soittelin Monroen Street Teamin vetäjälle, että mitenkäs homma hoidetaan kun meillä ei ole rahaa ostaa lippuja Tavastialle, meille ilmoitettiin että meidät haetaan Tavastian edestä backstagelle keikan loputtua. Jeejee. Aikaa kulutettiin levykauppa Keltaisessa Jäänsärkijässä, ihan rakkautta kaikkine käytettyine ja vanhoine levyineen ja vinyyleineen. Yllättäen huomasin että mun Provinssirock-työkaveri viime kesältä oli meidän lähettyvillä, näytti varmasti fiksulta kun olin vaan että "HEI SÄ, tai siis moi SINÄ TAAS ?!". Vaihdettiin parit sanat siinä, maailma on yllättävän pieni paikka. Lopulta meitä tultiin hakemaan sisälle, Tavastian ovelta juhuiltiin "Onko Emmi ja Elina täällä?" , muutama ihminen kadulla katseli siinä vaiheessa vähän hämillään, mutta parasta oli kun meidät vetäistiin nimmarinjonottajien ohi backstagelle, siinä vaiheessa kaikki oli ihan "MITÄ VITTUA MIKÄ JUTTU TOI NYT ON". Nähtiinpä siinäkin vaiheessa pari tuttua.

Kättely, halaukset ja niin edelleen, on ne vaan sulosia. Viime aikoina on tullut paljon tilanteita jolloin on pitänyt keskustella englanniksi, kaikki nämä Monroehommat, Damian Cullen Bandin musavideokuvaukset, tuntuu ihan että välillä siirtyisi kokonaan toiseen aikaan ja paikkaan.

Sami Yaffa ojensi mulle Tuomaksen nimmarikorttia, ja jäi jumittamaan:
Sami: ... ... ...
minä: ?
Sami: Moi, mitä kuuluu?
minä (vuorostani jumitan): Ihan hyväähän tässä.
Sami: Hyvä.

Silleen ok mikä keskustelu toi nyt oli.

Steve: Do you smoke?
we: yeah..?
Steve: May I have one cigarette?
we: okay, öö Elina onks sul onks mul mul on täs annaksä vai annaksmä (! onneksi Steve ei tajua suomea niin hyvin, tosta ois voinut saada vääriä mielikuvia.) - hösellys, mutta koska mentholit ei kelvannut niin Steve saikin Ellulta toista merkkiä . Steve jäi jumittamaan ja etsi katseellaan sytkäriä, jonka lopulta tarjosin. Mike luuli että jätkät katos ennen yhteiskuvia, joten se heitti nahktakin päälle ja lähti ranaamaan huudellen "HEY GUYS HEY ..!" kunnes kröhittiin että Stevellä on mun sytkäri ja että se kyllä tulee vielä takas. Sitten yhteiskuvia, nimmareita ja yleistä sekoilua.


Oli aikamoinen kaaos.Lopulta hieman vihjattiin että tosi harmi kun ei ollut rahaa tulla keikalle, ja Mike oli ihan järkyttyneenä eräälle järjestäjälle: "WHAAAT Eiks se kuulunu palkintoon, mikset sä pistäny tyttöjä listalle?!" Päästiinpä sitten ilmaiseksi listalle ja Tavastian loppuunmyydylle K18-keikalle.  Siistiä vaan mennä ja sanoa "Morjensta, meillä on nimet listalla." Asennepeliä.
Muutama nainen meidän takana keskusteli hetken kuluttua:
"Keitäköhän noi tytöt on?" "Ai ketkä?" *osoittaa meitä* "Noi tossa edessä!"

Viiden minuutin jonotus ja päästiin eturiviin. Sami ja Steve ainakin huomasi meidät heti, oli siinä pokassa pitelemistä. Taakse tuli joku käpälöivä Jukka-niminen jäbä, sille sai välillä sanoa lujasti että menee kauemmas hinkkaamaan itseään ja lopettaa käpälöimisen, muutamaan otteeseen surutta potkaisin tyyppiä. En pahasti tietenkään, sen verran vaan että tajus pysyä seisokkinsa kanssa kauempana. Vittu mitä porukkaa sanon minä. Illalla tuli tavattua taas ahdistelijaa joka lähtöön, joku ulkomaalainen joka selitti "Mä tarjoo, sä maksaa. Sä tarjoo, mä maksaa. Mä oon kännissä, missä sä oot? " , skitso tapaus jolle lopulta tokaistiin että mitäpäs jos painuisit pois. "Miksi? Minä itken." Siitä vaan, not my problem. Joku toinen mies puolestaan halusi Ellun huulet ja kolmas multa poskipusun. (joita eivät kylläkään saaneet.) Sitten bongattiinkin Damian Cullen bandin eräs soittaja. Kaiken huippu oli kuitenkin junassa viereen istunut mies., joka tuijotti mua ja sanoi "Voi kamala!" , "ANTEEKS MINÄ VAI?!" tyyppi hoki koko matkan ettei se voi katsoa meitä koska "ollaan niin kauniita" , selitti ummet ja lammet elämästään ja vaikutti kolhuineen tosi säälittävältä. Mielentilahäiriön takia tällä miehellä on nyt mun numero, ja kun seuraavana aamuna heräsin Ville 39v. puheluun kelasin vaan että mitä helvettiä mä olen taas tehnyt. En vastannut, en myöskään myöhempiin soittoihin enkä viestiin.

Kotona noin kahdelta yöllä, nukkumaan noin kolmelta, ja ottaen huomioon kellojen siirtymisen kello oli for real noin 4:00. Riittiköhän tämä? Vihreät kuulat ja V.I.P.it , ehkä mä hillitsen taas tahtia hetkeksi.


Yritettiin etsiä Tragic Gunnsien signeerausta tuolta tavastian backstagen täysistä seinistä, huonoin tuloksin :(
Kuvissa näkyy mm. Elinan Cybershopista ostama peace-koru, ja ihan vinkkinä vaan seuratkaa Miken ilmeitä kollaasissa.
Toi mun tekonahkatakki on muuten H&M:ltä aikoinaan tilattu, maksoi tarjouksessa ehkä 25€ ja on yks tärkeimpiä vaatteita ikinä.

Kaksi peräkkäistä Samista otettua kuvaa, basistit <3Elina osti Ninjasta punaiset rannerenkaat, minä kultaiset. a´ 2,95€ , Mikelta saatiin Gingerin ja Samin plektrat ja parit pinssit.

Tavastia oli tosiaan aivan loppuunmyyty, loppukeikasta Mike kiipesi tuonne ylös, tästä kuvasta näkyy aika hyvin miten täynnä koko paikka oli.
Ville 39v. junassa:
"Vaan naiselle voi tulla mieleen tarjota vihreitä kuulia."
"Missäs miehet on?" - Ei ole mitään miehiä nyt.
"Siis kyllä mä ymmärrän jos nainen on naisen kanssa, onhan siinä etunsa mutta...Siis kyllä mä tajuun mutta ei se vaan...Siis jos nainen on naisen kanssa onhan se ok, mutta onhan miehissäkin puolensa!"

Se alkoi selittää ihan oma-aloitteisesti, meinasin kuolla pidäteltyyn nauruun ja pohdin oisko pitänyt mainita jotain siitä, että se valitsi nyt kyllä mielipiteensä huomioon ottaen vähän huonon istumapaikan junasta.


En tiedä kuinka moni on jaksanut lukea näin pitkän tekstin tai katsoa kaikki kuvat, mutta lisään kuitenkin loppuun meidän taidokkaan videon. Me aloitetaan aina idealla että ollaanpas nyt kerrankin asiallisia ja selkeitä, lopulta tulos on aina sama: videolla hädintuskin erottuu meitä, puhe on asiasta toiseen pomppivaa ja video on yksi sekava sillisalaatti.

Blogitekstin otsikko viittauksena kaikkiin epätoivoisiin känniääliöahdistelija-Romeoihin, jotka ei ymmärrä viehätysvoimansa kadonneen pariakymmentä vuotta ja muutamaa viinapulloa aiemmin.
Ei oo mun menetys.


Olikos kukaan teistä lukijoista jommallakummalla Tavastian keikalla ? Millaset fiilikset jäi?9 kommenttia:

 1. tää oli tosi kiva postaus, jaksoin lukea kaiken :)
  Ootte ollu kyllä onnekkaita"
  (itse en päässyt katselemaan tavastian menoa, mutta olin lutakon keikalla)

  VastaaPoista
 2. Miksi kaikki muut mutta en minä!?!?!?!?!?!?! MIKsI mINÄ EN SAA KESKUSTELLA SAMI JAFFALLE!!!!!!!!!??????

  VastaaPoista
 3. Hahah voi että hajosin noille Miken ilmeille :DDD Ite olin siellä Lutakon keikalla ja oli yks parhaista keikoista millä oon ollu, varsinkin kun lopuks päästii vielä bäkkärille. Miken bändin kokoonpano on tosi hyvä, toimii todellaki paljon paremmin ku joku 2000-luvun Hanoi :D Jaaa itellä on kans tollane samanlaine H&M:n nahkatakki ollu jotai vuoden, tykkään tosi paljo!

  VastaaPoista
 4. ihan mahtava blogi!! :)


  käythän:
  www.vt-chance.blogspot.com

  VastaaPoista
 5. Julie: Mukava kuulla ! Mä en oo ikinä käyny Lutakossa, ois siistiä päästä sekin tsekkaamaan :D

  Rita: Voi ei, ehkä säkin vielä joskus bongaat sen jostain ja pääset jutteleen :D

  sniderr: Siistiä! Ja niinpä, mulla on joku uudehko Hanoin levy mut eipä sitä oo tullu kuunneltua ku ehkä kerran. :DD ...Mikesta tuli paljon kaameempiakin ilmekuvia :D Toi nahkatakki on kyllä paras <3

  VT: Kiitos ! Täytyy käydä tsekkailees sun blogis :)

  VastaaPoista
 6. Ähähähähä tää reissu<3<3 Vihreet kuulat yms, mun muute tekis mieli syödä niit x)

  Ja hei saanks pöllästä ton Samin basistitonkimiskuvan omaan postaukseen? :D Whihiii

  VastaaPoista
 7. Ellu: Siis sen kahen kuvan jutskan? siitä vaan. Vihreät kuulat <3

  VastaaPoista
 8. Juu just se :D Äääws, se junamies selitti kaikkee jännää niist vihreist kuulista, laitoin kännyyn ylös jotain epäselviä muistiinpanoja x)

  VastaaPoista
 9. Elina: Hienoa, mun keskittymiskyky meni naurun pidättelyyn :D

  VastaaPoista

Say something!