maanantai 28. maaliskuuta 2011

Tragic Gunns @ Havukoski

Tästäkin keikasta on jo aikaa , 17.3. . Kiitos Alex, Jenny, Jasmin ja bändi ! Jennyn ja Jasminin bongasin Keravan asemalla, Alex tarttui matkaan Havukoskella. Ovimies oli omalaatuinen: "Onkos tullut nautittua?" "Ei." "...Kohtahan se nähdään!" sitten alkoi kauhea syyllistäminen: "Jännittääkö?!" "...No ei." Jos olisin juonut niin myöntäisin sen.

"Mikä teiän bändin nimi on?"
"Me ollaan Jorma Kalevi Uotilat!"
Jopas oli jätkillä hauskaa, teki mieli kirjottaa paperille jotain tyyliin "Hyvä Jorma Kalevi Uotilat!" , oispahan hymy hyytynyt. Myöhemmin sain kuulla että bändin nimi on vaihtunut useasti, ja ilmeisesti keikkahetkellä heillä ei ollut virallista nimeä. Jenny ja Jasmin lähtivät keikalta vähän aiemmin, me jäätiin vielä fanittamaan vikaa bändiä Alexin kanssa.
Keikan loputtua kohti Havukosken asemaa, josta jatkoin yksinäni Keravalle. Keravan asemalla puolestaan jouduin venailemaan junaa kylmässä puolisen tuntia. Ahdisti tosi paljon, kun asemilla ei siihen aikaan enää ollut pahemmin ihmisiä. Kohtasin kuitenkin mielenkiintoisen punapäisen punkkariemopojan, josta mielelläni kuulisin lisää. Katseltiin toisiamme jonkun aikaa, näytti että kumpikin ois halunnut alkaa puhumaan jotain, mutta lopulta kumpikaan ei tehnyt aloitetta. Pojalla oli turkoosit/siniset matalavartiset tennarit ja lyhyt kirkkaanpunainen tukka, jos joku tietää hataria tuntomerkkejä vastaavan tyypin niin oisin kiitollinen yhteydenotosta.
En tiedä miksi, mutta välillä tulee jälkikäteen sellaisia "me tavataan vielä"-fiiliksiä.
Tosiaan, lopulta juna saapui Keravalle ja matka jatkui kohti Riihimäkeä tutussa seurassa, lipunmyyntivaunusta bongaa hyvin usein keikkojen jälkeen tuttuja.

En ymmärrä miten onnistuin istumaan noin leveän näköisesti, näytän mursulta. Muutenkin suoraan koulusta = hiukset, meikki, vaatteet laatukamaa."Jorma Kalevi Uotilat"

Sain tekstarin että TGn keikalla on jotain spesiaalia tiedossa: Late (Lany London) pitkästä aikaa messissä tuuraamassa Nickeytä !

En jaksa enää edes muistaa kuinka mones Traagisten Aseiden keikka, olisikohan 16 ?

2 kommenttia:

  1. Eheheheheheheheh repeilin parille kuvalle :D:D Ootte ollu kumpiki nätteinä tuolla :)

    T:Salainen TG-tiedon välittäjä x)


    PS. jooo morjens vaan mun jutut<3

    VastaaPoista
  2. Elina: Tosi "salainen" kun Pete ehti pistää viestii vähän ennen sua ! :DDD Muutamas kuvas todellaki laatuilmeitä, lainasin iskän kameraa ku se oma tosiaan aika heikos kunnos, iskän kameran salaman laukaisuaika oli kauheen hidas joten ilmeet ehti muuttua XD

    VastaaPoista

Say something!