maanantai 28. maaliskuuta 2011

It seems like forever and a day


Couple of pictures.

Voisin sanoa että on ollut liikaa menoa, mutta toisaalta kaikki on ollut niin tajuttoman siistiä että so.
Tulevissa postauksissa Tavastian Backstagelta jutskaa, Michael Monroe Bandin keikka x 2, ostoksia ja kaikkea jännää, vielä kun saisin otettua itseäni niskasta kiinni ja ladattua kuvat koneelle.
Koeviikkokin alkaisi, mutta musiikki tuntuu vievän voiton.^ Mun huoneessani vallitsee hallittu kaaos: vaatteet, korut, meikit, kitarat yms. hienosti levällään, julistekin näyttää tipahtavan seinältä. Onneksi tässä kuvassa näkyy vain vähän sänkyä.
Nyt voisi olla myös tunnustuksen aika. Mun huoneen seinistä on varmasti 90% julisteiden peitossa, mutta joistain kohdista julisteiden alta näkyy HEVOSTAPETIT. Miksikö, no tietysti siksi että Emmi 5v. halusi aikanaan heppoja seinille, eikä kukaan ole tapetteja sen jälkeen uusinut.
Eipä siinä mitään, hevoset on mahtavia, mua ei varsinaisesti häiritse mutta jotkut kummastelee.


Rintsikat H&M, a´ 3,95€
Aurinkolasit myös H&M , 5,95€

Kuvistyö, vaihtoehdot oli tehdä joko kolmen ruudun sarjakuva aiheesta "facebookissa tapahtuu" tai osallistua karikatyyrikilpailuun suomalaisen julkkiksen kuvalla. Söhräsin tunnilla muka Michael Monroeta esittävän epämuodostuneen karikatyyrin, uskallan epäillä kuviksen numeron laskevan tässä jaksossa.
Alla myös kuva Hong Kongista (siis siitä kaupasta) ostamastani magneettiliitutaulusta.
Se toi niin mieleen Sidin & Nancyn, että oli pakko saada, vaikka noi London- kirjaimet rapisikin pois heti kun taulun avasi muoveistaan.
Hintaa taisi olla 9,95€.Magneetit tulivat liitutaulun mukana, sydänmagneetin ja postikortin olen saanut Elinalta.


6 kommenttia:

 1. Wääh :) Iihanat silmät Mikellä tos kuvassa :D

  VastaaPoista
 2. Mahtava toj Miken kuva,oh god::D tunnistin muuten heti!

  Viddsi pöllin ton siun London-magneettitaulun, nomnom ^^

  Tämä tuli juuri ruottista,eilen..oli kiva olla leikkaamatta varpaankynsiä ennen matkaa ja kävellä sid hullunlailla korkokengillä,vieläki pottuvarvas pipinä,muaahw(': muf hjubaa oli! Olin muuten bongaavani siut jostain ihme linkkupysäkiltä kun matkattiin takaisin pohjoista kohti..näin ehkä vain harhoja?: D

  ~ Ankkendaali

  VastaaPoista
 3. Ankka: Ihanaa kuulla sustakin pitkästä aikaa ! <3 Voi ei, tunnen myötätuskaa korkokenkäkävelyys :< missä päin maailmaa siis luulet mut bonganneesi? :D tietääkseni en oo pysäkeil ollut ! ehkä. :D

  VastaaPoista
 4. Jee,joku edes ikävöiny 8D<3 oli aika masentavaa ko maanantain ekat viestit oli opettajalta::D ööö.....emmä khyl muista,missä päin maailmaa luulen siut bonganneeni,dämit,pistin muka sen paikan itelleni mieleen,muf nööyy..muf ehket se ollu sä sid,hmmmh ^^ kello oli jotai keskipäivän aikaaki,et luulen,et skuulissa olet muutenni sillon ollu ekkä pysäkillä: D

  ~ Ankkha again

  VastaaPoista
 5. Ankka: Tottakai ikävöin ! 8) ehkä mulla on mystinen kaksoisolento jossain...

  VastaaPoista

Say something!