keskiviikko 2. maaliskuuta 2011

Halleluja huhhahhei Suomen päihdepolitiikkaLauantaista sunnuntaihin oltiin Elinan ja Elinan isän kanssa Viking Linella, koska laivalla esiintyi Apulanta ja Automatic Eye.Hytti maksoi vaivaisen 10€ per henkilö, ja meno yltyi melko villiksi.
Meidän vanhojentanssikampaukset ja erottuvat tyylit herättivät valtavasti huomiota, jatkuvasti pysäyteltiin, ehdoteltiin ja tultiin juttelemaan, mikä tuntuu edelleen välillä tosi hassulta.
Pahimpia oli ehkäpä:

"Lähdettekö kokeileen mun seuraa?"
(Vastaushan oli ei kiitos, jos kiinnosti)

Argentiinalaiset miehet, jotka yritti saada meitä hyttiinsä, ja lopulta kun umpimähkään kävellään laivalla, ne tuleekin ulos hytistä jonka oven edessä seistään ! Toinen miehistä hoki about 30 kertaa "what you gonna do?" ja repesin niin pahasti, lähdin nauraen puolijuoksua pois Elinan huudellessa perästä "Emmi!" mikä vaan yllytti hevotonta naurua. Moi mä olen tervejärkinen.

Lisäksi muistan elävästi miten katseltiin, kun joku mies vetäs suurinpiirtein voltilla laivan portaat alas juomapullon lentäessä nurkkaan, päivitellään miehen huonoa kuntoa, ja kappas vain mitä hetken kuluttua käykään...

Noin klo 3.15 aamuyöstä, kun ollaan istuttu juttelemassa Automatic Eyen Heikin kanssa, puhun: "Mä olen selvinpäin." ja heti perään tipun ne perhanan portaat itse alas. Ja sehän sattui, jalkaan tuli valtava mustelma polven alapuolelle, turposi hienosti ja vielä nytkin mustelma on ja pysyy <3 Lisäksi joku nainen vahingossa potkaisi mua korkokengällä samaan kohtaan.

Meidän monipuoliset laivaeväämme, patongista kermavaahdon kautta mutakakkuun. 


Yöllä tuli kokeiltua mielenkiintoisia ruokalajeja. Patonkia kermavaahdolla, viinirypäleitä tacodipillä, mutakakkua dipillä ja kermavaahdolla, sipsejä patongilla vai mitenköhän se menikään.
Ja tyytyväisiä oltiin.

Neljän tunnin yöunien jälkeen saatiin raahattua itsemme aamiaiselle, mikä oli ihan uskomaton suoritus.

Valitettavasti suurin osa laivakuvista oli niin järkyttäviä ja sensuurikansioon päätyviä, että niitä tuskin päätyy esille mihinkään. Joitakin lisäkuvia saattaa vielä blogiin ilmaantua, kunhan Elina saa omat kuvansa käytyä läpi.AVASIN VANHOJENTANSSIKAMPAUKSENI.
Tuloksena permanentti.Automatic Eyen Heikki on tosi rento jätkä, juteltiin muutamaan kertaan, ja ilahduin toki kun sain IRC-galleriassa siltä oma-aloitteisen viestin:

01.03.2011 13:20<hejkki>mmuiii! :) laivallahan me nähtii ! hähä. mul on jääny tää gallerian käyttö pahasti paitsioon, ku toi facebook on kätevämpi - ni sieltä tavottaa helposti :) miten menee?
Lopuksi, niin mikä yliampuva look?
Jostain saapui punkperhe, jonka nainen kauhistui

"EIH te avasitte kampauksenne !"
...
"Olette te silti kauniita"
...sitten se alkoi laittaa Elinan hiuksia, ja tällainenhan oli meille ihan normaalia tuon risteilyn aikana...
Huh, tulipa sekava. Todennäköisesti löydän koneelta vielä lisää laivakuvia tästä ENSIMMÄISESTÄ risteilystä, lisää siis myöhemmin.

Arvatkaa vaan kuka ei enää koskaan lähde neljän päivän risteilyputkelle, liikaa valokuvia, liikaa ihmisiä ja liikaa sekoilua.5 kommenttia:

 1. Mäkin ruukaan törmäillä ihmisiin matkoillani, se on hauskaa kun voi saaha juttuseuraa ties kenestä ^^

  Siun asu taas melko mahtava, uu! Villasukat kruunaa, hihi (':

  ~ Anggh

  VastaaPoista
 2. Mä vaan nauran tääl itekseni koko ajan tolle reissulle. Heikki oli ihana, kiva ku laittanu sullekki sit viestii :DD Awwww.

  VastaaPoista
 3. Ankka: Huomasin kans jälkeenpäin että villasukat sopi hetkeen loistavasti 8D mut sopi ainaki ton Laurin paitaan !

  Elina: Reissut oli surkuhupaisia :D

  VastaaPoista
 4. Tää tulee ehkä vähän myöhässä mutta nyt vasta löysin tän, ja täytyy sanoa että vaikka aika usein vaan katon kuvat tuntemattomista blogeista oon tyytyväinen että luin. Kuulosti hauskalta tekee mieli lähtee laivalla :3

  VastaaPoista
 5. justroosa: Ei mitään, mahtavaa että mun vanhempiakin postauksia vielä ihmiset lukee ! Ja mukva kuulla että koit tyytyväisyyttä luettuasi, en tiedä sopiiko tähän mutta tuntuu tarpeelliselta sanoa että kiitos. :D Laivat on kivoja, aika harvoin vaan tulee käytyä :(

  VastaaPoista

Say something!