perjantai 18. maaliskuuta 2011

Hei älä välitä mun maineestaJunalla Helsinkiin, nokat kohti Nosturia ja Michael Monroen bändin Street Team - tapaamista kera Elinan, sikäli kuin jotakuta yllätti.
Jouduin tapaamista edeltävänä päivänä soittelemaan Miken managerille ja sen jälkeen Street Teamin vetäjälle että saatiin nimemme listoille, sillä meidän ilmoittautumissähköpostit eivät olleet ehtineet alkuperäiseen listaan.
Loikittiin yli lätäköiden, totean "hmm, toi mies näyttää vähän Nikki Sixxiltä." Katsotaan, mille jätkät nauraa, käännytään, ja kappas vain, Mike kävelee aivan meidän takana. Jätkät joita ei tunnistettu aurinkolasien ja huppujen takaa olivat Sami Yaffa, Steve Conte, Karl Rockfist sekä Ginger.
Hupsista.

V.I.P.

Kun mä puhuin Michael Monroelle, Sami Yaffalle, Steve Contelle (mm. New York Dolls !) , Gingerille (The Wildhearts) sekä Karlille, musta tuntu että nyt ollaan niin back to eighties.

Steve flirttaili ihan häpeämättömästi, mutta se oli aika hauska jätkä.

Kun otettiin yhteiskuvia, Steve tuli sanomaan "I wanna hug you!" ja olin ihan hämilläni. Lisäksi herra iski mulle ja Elinalle silmää äänitehosteen kera, ja Sami Yaffa totesi yhteiskuvaa otettaessa Mikelle "go-go lady!" ja tyypit repes nauruun.
"go-go lady!"

Steve Conte:
"What's your name? Amy? U know ei em wai?"
"No no, it's like ii em em ai"
"Oh well I say you are Emmy!"Mun kortissa lukee mm. "Moi Emmi! <3 Love, Michael Monroe" sekä " <3 To Emmy - Steve Conte"
Lisäksi tehtiin kaikenlaista; hengailtiin, tehtiin ryhmäjuttuja, tilasin ihanan  Michael Monroe-topin -15% alennuksella, tutustuttiin ihmisiin ja soitettiinpa meille pari biisiäkin.

Saatiin mukaamme kangaskassit joissa oli suuri juliste sekä kasa kortteja ja tarroja:Joskus tuntuu että ajan pyörteet kiskoo meidät mukanaan.
Rakastuin kattokruunuun.


3 kommenttia:

  1. Äääääwws :D Oon vielkin aika sanaton tosta.

    VastaaPoista
  2. Ellu: Olihan se taas tollanen "tästä kerrotaan jälkipolville"-moment ;D

    VastaaPoista
  3. Nimenomaan :D Ääks. Teen samal omaa postaustani kans tosta, vihdoin ja viimein. Äää.

    VastaaPoista

Say something!