keskiviikko 20. huhtikuuta 2011

Do you feel the same


Oon odottanut kauan, ja vihdoinkin tuli tieto että Lovex julkaisee uuden levynsä 11.5.
Nyt moni tulee kommentoimaan "MITÄ joku Lovex iik ihQuu wanha juttu !1!" , mutta voin sanoa olevani ylpeä siitä, että oon roikkunut bändin matkassa ihan alusta alkaen ja saanut seurata niiden musiikillista kehitystä, vaikka tässä välissä Lovex onkin ollut parin vuoden tauolla. Olen myös jutellut galleriassa satunnaisesti Riston (Vivian Sin'Amor) kanssa, ja nähnyt, miten sen profiilin kävijämäärä laski reilusta 200 / vuorokausi tilanteeseen "Tällä viikolla: 9". Moni hylkää fanittamansa bändit täysin jos bändistä ei kuulu hetkeen, ja bändin noustessa taas julkisuuteen uuden levyn tullessa sitä ollaan taas niin "jeejee mä oon tukenu tätä bändii aina ja ollu iha ykkösfani". Mun mielestä tän voisi rinnastaa siihen, miten jotkut urheilussa kuten jääkiekossa kannustaa aina sitä voittoisinta joukkuetta, ja vaihtaa kannustuskohdetta sen mukaan mikä milloinkin on "in".


Mitä mieltä te lukijat ootte tästä ilmiöstä?Lovexilla on keikka 28.5. Helsingin Gloriassa, S/K18, mutta minäpä olen silloin töissä Viikinsaaressa, tottakai.
Vastaavasti päällekkäin osuu 2.7. Riihimäki Rock, Sonisphere ja Pride-kulkue, mikä on myös hermojaraastavaa. Riihimäki Rockiin pääsen käytännössä työn takia, koska nyt työskentelen kevään ja alkukesän Rock'n'Roll Circuksen hyväksi.Lovex-kuvia vuosien varrelta, eipä niitä tällä koneella paljoa ollutkaan. Yhteiskuvat taitaa olla -07, eli noin neljä vuotta sitten.
Kuten kuvista näkyy, 13-vuotiaana olin tukeva, en yleensä meikannut ja hiukset oli vielä blondit. Alemmassa yhtiksessä tais olla oranssi tukka. Sitten alkokin muodonmuutokset.
Varsinkin toi Riston kanssa otettu kuva aiheuttaa häpeäflashbackit, järkyttävän näköstä.


Luojan kiitos oon löytänyt oman tyylini.


^ Tämän kuvan ottamispäivänä oli Vivianin synttärit, kaikkea sitä mieleen muistuukin.

Keikkoja muistan ainakin Kesäloma Expressin, Riihimäen Peltosaaren koulun sekä NRJ In The Park Särkänniemen.
Tarkennus ja muut kameran toiminnot ollut näköjään aikanaan hakusessa. : D9 kommenttia:

 1. Mutta jos et ole vielä tietoinen niin Lovex esiintyy Tampereen Polte-bändikisassa pääesiintyjänä 1.6. Keikka on pakkahuoneella.

  Mun on pakko päästä näkemään tää bändi uudestaan, kun niiltä oon keikkajo kiertänyt ihan alkuajoista asti, ja tää oli sellanen "THE band number one", kun olin yläasteella. :)

  VastaaPoista
 2. Toi ilmiö mist puhuit, niin raivostuttavaa. Noin käy tosi monien bändien kanssa, kun ne saa suosiota - fanitetaan, koska on niin cool fanittaa, ja kun suosio laskee, haukutaan bändi tai jotain vastaavaa. Ärrr.

  ÄÄÄÄ ei saa laittaa tollasia kuvia, tulee ihan ikävä! Ihana Vivin virnistysvirnukuva<3 Voisin kaivaa koneen kätköistä omia vanhoi kuvia Lovexin keikoilta - hassua miettiä et mulla oli ekoilla Lovexin keikoilla vielä vanha kamera, missä oli filmirullat yms. Oon ollu tajuttoman pieni ku oon alkanu käymään keikoilla :O

  Vitsi ku oot tollanen höppänäpikkunen noissa <3 Hassunnnäköstä ku oot muuttunu kummiski ulkonäöltä.

  VastaaPoista
 3. Theonce: En ollu tietoinen, kiitos valtavasti että infosit ! Pakko päästä paikalle, ehkä siellä sit nähdään :)


  Elina: I agree. Unohdin muuten tästä enkunkielisen tiivistelmän, mut onneks useimmat ulkomaalaisetkin tietää Lovexin. ...Mullaki filmirullakamerakuvia Lovexista XD Ja oikeesti oon ikionnellinen etten oo enää ton näköinen kuin olin. Huhhuh.

  VastaaPoista
 4. miusta se ei oo kovin suurta faniutta, jos ei kestä bändin mukana ns. alamäkiajoissa tai muuten vaan unohtaa bändin jos ei siitä vähään aikaan mitään kuulu.

  VastaaPoista
 5. supernova: Niinpä, mukavaa kuulla että muutkin ajattelee samalla tavalla !

  VastaaPoista
 6. ihmiset ja mielet muuttuu. ei siin mitää pahaa jos ns "unohtuu". se on elämää ja ihmiset kasvaa ulos joskus tuosta "lovex 4ever" pakkomielteestään. ei ruveta kritisoimaan ihmisiä noilla perusteilla.
  Ystävällisin terveisin; Random joka ei ole ikinä käynyt täällä tai tunne sinua. Ja hieman rajoitusta ei kaiken tarvitse olla niin joka 100% mukana tai ei yhtään. Olen välimuoto

  VastaaPoista
 7. Anonyymi: Tässä en kritisoinutkaan niitä jotka jättävät jonkun bändin kokonaan / vähemmälle huomiolle, vaan niitä jotka fanittavat, hylkäävät bändin kun mitään ei kuulu ja suosion taas noustessa tulevat takaisin kehuskellen "Mä oon fanittanut tätä KOKO AJAN" - mikä ei siis siinä vaiheessa pidä paikkaansa. Tämä vain selvennyksenä :)

  VastaaPoista
 8. Okei ! Totta puhut:)

  VastaaPoista

Say something!