keskiviikko 13. huhtikuuta 2011

Yhtä kaikki pian oksennan

...Vilkaisinpa meidän jääkaappiin eikä muuta voi todeta kuin että HYI HELVETTI. Kun äiti muuttaa tästä asunnosta kesällä pois mun veljen ja koiran kanssa, alan itse hoitaa ruokaostokset sun muut. Iskän ostokset sisältää valitettavan usein sisäelimiä kuten sydäntä ja munuaisia tai sitten hevosenlihaa, muutenkaan se ei osaa ostaa kovinkaan usein mitään oikeeta ruokaa, silloin kun se nyt kotona edes sattuu olemaan. Kyllä, opiskelen hotelli- ja ravintola-alaa ja kaikkea pitäis pystyä syömään tai edes maistamaan, mutta mä vedän omat rajani muun muassa tähän.


Joskus mietin tekeekö se ala mulle hyvää.

Jotain Pirkan grillimakkaroita.
Naudan sydän ja sidekudos. Lihaan verrattavat valmistusaineet.

En maininnutkaan vielä että mun ranne aiheuttaa ongelmia, se ei mitenkään liity tähän inhopostaukseen mutta piti silti mainita. Rannetuen kanssa mennään ainakin viikonlopun ajan vielä, normaalitkin asiat on vaikeita kun oikean käden rannetta ei sais taivutella eikä sillä kädellä saisi nostella mitään vähänkään raskaampaa.Kytketään sen verran aiheeseen, että ehkä pahinta on yrittää taituroida ruokapöydässä ranteen kanssa. Haarukan piteleminen näyttää omituiselta kun käsi on ihan jäykkänä.

Siteerataan vaikka Rendez-Vousia:
Mua ällöttää, mua ä-ä-ä-ä-ällöttää tänään.// Just hate some things, some foods which include those disgusting ingredients: heart, other viscerals, horse meat...  They make me feel so fuckin' sick again even if I only think about them. //


6 kommenttia:

 1. Yyyh nice -.- Se on muute jännä ku ain aatellaa et ravintola-alalla olevien pitäs jotenki pystyy syömään kaikkee, en tajuu miks.

  VastaaPoista
 2. Elina: joo no kun "Ethän sä voi viedä asiakkaalle ruokaa pöytään jos et tiedä miltä se maistuu/kuuluisi maistua" "Pitäähän sun osata kaikkea syödä kun olet alalla" "kaikkea oppii syömään" "Kyllä tuon ikäisen pitäisi jo pystyä syömään kaikkea" yms. : DDD Minähän EN syö ruokia joista ahdistun tai tulee huono olo vaikka kuinka täytyis kun on alalla ><

  VastaaPoista
 3. Joo ja toi ikäjuttu on kans ärsyttävää -.- HEI haloo, esim muslimit saa olla rauhassa syömättä sianlihaa jne, mut sit muille mäkätetään et ei muka kelpaa ruuat. Jännä muuten et Suomessa ku on totuttu siihen et lautanen syödään tyhjäks, kun taas jossain Aasian maassa pitää jättää vähän ruokaa, tai muuten luullaan et ihmisellä on viel nälkä. En tiiä mihi liittyy mut kummiski x)

  Ja tosta ruokajutusta, ni jos on ravintola-alalla ja vaikka allerginen monelle ruoka-aineelle, niin eihän silloin voi maistaa miltä se maistuu. Niin miten sit allerginen voi työskennellä sillä alalla -.- Plaah.

  VastaaPoista
 4. ews: niinpä. Muistan ku meille selitettiin eka vuonna, et jos on liikaa allergioita ei kannata opiskella hotelli- ja ravintola-alaa. mut mul oli kyl kotitalouden opettajaki joka oli JAUHOILLE allerginen, aina ku leivottii se joutu häipyyn luokasa XD et musta allergiatkaa ei niin rajaa.

  VastaaPoista
 5. No kiva :O Ja ku miettii ni jauhojahan käytetään siänsä aika monessa, et kivat sit sille. Toisaalta mitä väliä onks allergioita jos oikeest haluu olla sillä alalla, en tajua. Esim. miten sit mut oltiin päästämässä cateringille kun en voi syödä kalaa yhtään. niin joomorjens olisin saanu kuulla siit kivasti jos olisin ottanu paikan vastaan sillon aikonaan. Pläääh.

  VastaaPoista
 6. ews: kyl siit yleensä aluks tulee kommenttia jos on allerginen tai vaikka kasvissyöjä, ja yleensähän ne selviää vasta ku on jo hyväksytty alalle. Soveltamista se vaatii muttei kenenkään urahaavetta sais allergioiden tai ruokavalioiden takia lytätä.

  VastaaPoista

Say something!