lauantai 30. huhtikuuta 2011

Hetken tie on kevyempi kahden kulkea

Mun elämä on ollut harvinaisen tylsää viimeviikkoina, tällä hetkellä hengailen kolmatta päivää sisätiloissa kuumeisena ja kurkku kipeänä. Toivottavasti helpottaa huomiseks, himottais sen verran kovasti Damian Cullen Bandin ilmaiskeikka Tampereella. Plussana toki sekin, että samassa paikassa esiintyis Suicide Love Boat ja T.A.P.

Pääsiäinen oli mahtava, Tinja oli meillä perjantaista maanantaihin. Ollaan nähty viimeksi vuodenvaihteessam joten oli jo aikakin tavata taas. Perjantaina lähdettiin Glorian Munarockiin Helsinkiin, nähtiin ohimennen Elinat, Mirva ja pari muuta tuttua - eri asia kuinka moni tunnisti mut - ja tulipa siinä käteltyä jotain Villeäkin, myöhemmin lisäilin sen FBssä kaveriksi koska vaikutti ihan hyvältä tyypiltä.  Glorian narikkamiehen kanssa saattoi tulla pientä kädenvääntöä laukkujen takaisin saamisesta, loikittiin sitten reilu tunti keskustassa ilman takkeja ja laukkuja. Nähtiin myös Tinjan kaveri, kiitoksia kaikille muruille. <3 Nakedista mainitsinkin lyhyesti aiemmassa postauksessa, ei siitä sen enempää kuin että pakko nähdä joskus täyspitkä keikka.


Lauantaina me oltiin tivolissa, kieputus yhdistettynä lievään edellisestä illasta johtuvaan pahoinvointiin opetti jotain. Tivoli Seiterä oli tupaten täynnä lipeviä ulkomaalaismiehiä, ei edes kuviteltu asiaa, sillä ne miehet oikeasti tarttuili käsiin kiinni, iski silmää, virnuili, moikkaili ja muuta vastaavaa. Toki löytyy kulttuurieroja, mutta en siltikään suhtaudu kovin suopeasti jos joku ohimennen tarraa käsivarteen kiinni.


Sunnuntaina suunnattiin Lopelle moikkaamaan mummua, joka on valitettavasti viime aikoina ollut vähän huonona selkänsä takia. Oon aina kamalan huolissani, kun se asuu yksin kissansa kanssa niin syrjässä kaupungista. Mutta mummu rakastaa maaseutua ja eläimiä, nytkin se kertoi miten pellon reunalla oli muutamaa aamua aiemmin kävellyt ilves jota se oli ihaillut, se ei vois kuvitellakaan muuttavansa kodistaan pois vaikka suku sitä painostaakin. Mä olen sitä mieltä, että niin kauan kun se vaan jaksaa ja haluaa asua kotonaan, niin sitä ei sais painostaa palvelutaloihin, ei se niissä jaksais elää. Varmaan sukuvikana tietynlainen jääräpäisyys, siinä suhteessa mummu, äiti ja mä muodostetaan kyllä aikamoinen kolmikko. Lopelta jatkettiin matkaa Hämeenlinnaan Railille ja Terholle, en ole nähnyt niitäkään varmaan ainakaan neljään-viiteen vuoteen, alkoi taas päivittely "Enhän mä olisi Emmiä tunnistanut alkuunkaan, näyttää vain Kirsi-serkulta!"

Asiasta kolmanteen, Raililla ja Terholla on kaks koiraa, Remu Aaltonen ja Fanda, sekä muutama kissa. Fanda ei kuitenkaan tuu toimeen kissojen kanssa ja on tällä hetkellä ikäänkuin vailla vakituista kotia, joten me mennään iskän kanssa katsomaan sitä alkuviikosta. Mulla on paljon turvallisempi ja mukavampi olo jos kotona on koira, varsinkin nyt kun iskä ei paljoa ole kotona äiti vie kaiken mukanaan. Nyt kaikki toivomaan parasta että mun isä tulis Fandan kanssa toimeen.

Oon taipuvainen vilautteluun tietämättäni, onneks oli kaikki vaatteet mustaa.
Alakuvan historia jäi sumeaksi, heitettiin jossain välissä kengät pois, mutta en tiedä miten vänkyröin jalkaani tohon kuvaan enkä myöskään ymmärrä mitä kaikkea mun pienessä käsilaukussa olikaan.

Fanda.
En todellakaan voinut vastustaa.

 Ja tää pikkupallero on Remu Aaltonen.
Hauskaa Vappua kaikille !// The Easter was great. Tinja came to Riihimäki, we went to Helsinki, Hämeenlinna and Loppi, saw Naked's gig in Gloria and visited my grandma. My grandma is a lovely person, she's so independent and doesn't care what people say. In Hämeenlinna we went to Raili and Terho's home, their dogs are absolutely fantastic. Now it seems that the bigger one of the dogs, Fanda , will maybe move to us because she doesn't adapt living with Raili's cats. //

Have a happy Easter First of May ! :'D5 kommenttia:

 1. Remu Aaltonen aaaws :D Sulosta<3 Hahaha joo monikossa näitte moonta Elinaa :DD

  VastaaPoista
 2. ja krhm, easter = pääsiäinen, First May / May Day = vappu xD Että kumpaa halusit toivottaa? :DD Sori mut repesin xD

  VastaaPoista
 3. Elina: arvaa hajosinko :D Luin just omaa pääsiäispostaustani ennenku tein tän, ja päälle ajattelin viel sen et pääsiäisenähän nää tapahtu, siitä tuli yhteisvaikutuksena tohonki pääsiäistoivotus XD

  VastaaPoista
 4. Hahaha okei :D Hajosin tunnilla ku huomasin ton, ja näköjään en itekkää osannu naurultani kirjottaa oikein xD Onhan se hyvä toivottaa pääsiäistä monta kertaa! <3

  VastaaPoista

Say something!