keskiviikko 13. huhtikuuta 2011

To be free to be my way
Viime torstaina iltamyöhään kävelin järkyttävässä lumituiskussa Elinaa vastaan keskustaan. Ah-niin-kuumina, hiukset kastuneina, meikit poskilla ja yltäpäältä lumessa päätimme mennämakuuniin vuokraamaan leffan, totean ovella: Toivottavasti se hyvännäköinen mies ei oo töissä. Yllättääkö ketään jos sanon että tottakai se juuri silloin OLI työvuorossa. The Rocky Horror Picture Show (ootteko ihmiset nähneet sen pitkätukkaisen hovimestarimiehen vetävän sitä polvet ylös tanssia ?! naurukuolema) sekä Brokeback Mountain tuli katseltua, herkin ja romanttisin hetki mureni sirpaleiksi Elinan aivastaessa juuri silloin. Neljän tunnin yöunet ja kouluja kohti, kävin kuviksen arvioinnissa, sain arvosanaksi 10 ja pääsin samantien kotiin. 20 min koulupäivä, mielenkiintoista.


Tarkemmin tämä tanssi, tuo keskellä oleva Riff Raff, joku fiksu nimennyt hahmot.The Rocky Horror Picture Showta oli kehuttu uusimmassa Suosikissa, leffan takakansikin kehui kyseessä olevan taattua KAUHUA, vuoden -75 tehosteet, varsinkin lopun joku sädepyssy salamoineen aiheutti niin hervottomuuden, pelkkä muistikuvakin naurattaa.

Laittautumista Tragic Gunnsien Pakilan keikkaa varten, sitten kaupungille. Ostettiin aivan perfecto, tumma ja puinen pöytä, siitä lisää myöhemmin ! Lisäksi kävimme kauppakeskus Atomissa metsästämässä täydellistä tummaa huulipunaa, heikoin tuloksin. Eräällä herralla oli vaikeuksia taas pitää pokkaansa meidät nähdessään, hyvä ettei vetässyt kahveja väärään kurkkuun. Kun vihdoin päästiin junaan, alkoi konduktööri hekotella meille. Joopajoo, kaupoilla kiertelyä stadissa, nähtiin Kwanista tuttu Tidjan, Are You Feeling Fashionablen Nadja sekä Nukleopatra- blogin pitäjä. Mukaan tarttuivat Alex, Julie ja Viivi, ja lähdettiin yhdessä kohti Pakilaa. Helsingin bussikuskit ei nykyään enää tiedä ajamiensa reittien osoitteita tai edes sitä meneekö bussi esimerkiksi Itä-Pakilaan päin, musta se on äärimmäisen kummallista! Oletettiin olevamme oikeassa bussissa, kun alkaa sähellys:

"Jääkää Lidlin jälkeen, ei ihan heti mut aika pian"
"Ootte menny jo ohi!"
"Menkää takaisinpäin!"
"Ei vaan jatkakaa eteenpäin!"
"Minä olen asunut 20 vuotta Lepolantien tuntumassa, tulkaa minun mukaani!"

Viimenen mummo perkele opasti meidät REPOVUORENTIELLE vaikka puhui kokoajan Lepolantiestä... Tietä kysyttiin sitten jokaiselta vastaantulijalta, kävin koputtelemassa talon ovea ja kuppilassakin tietä kysymässä, noin 1,6 km tarpomisen jälkeen, Alexin jo heitettyä korkokengät jalasta ollaan vihdoin keikkapaikalla. Eka kommentti joka saadaan on: "Mä en kyllä ymmärrä miten te tosta suunnasta tulitte."

Laukkutarkastukset, puhallutukset ja tuttuja ihmisiä.

Naisten vessan ollessa kauan, siis oikeesti kauan varattuna:
"Joku on jääny tohon vessaan asumaan."
*huvittuneita katseita*
...samaan aikaan naistenhuoneesta astahtaa ulos joku jätkä (oliko jostain bändistä kenties) todeten virnuillen
"Sori tytöt!"
...eipä mitään, kiitos kun tulit ulos edes meidän kailotuksen kuultuasi...
Kolme ihmistä ahtautui samanaikaisesti laittautumaan, viimeinen unohti lukita oven joten kesken meikkailun sisään pölähtää joku jätkä, Alex törmää vahingossa valokatkaisijaan ja just sen jätkän avatessa oven valot sammuu.Vaikutetaan varmasti todella fiksuilta kaikki.

Try to pose without laughing.

Teinipeilikuvat,otetaan vastaan hovikuvaaja.
Ellulla mun hame ja toppi, mulla Ellun hame. Vaatteidenlainailupolitiikka toimii.

Stress.


Mutru.


Kieli.ps. häpesin sitä taksikuskia joka heitti meidät yöllä vahingossa naapureiden pihaan.// Tragic Gunns again, seventieth gig I saw.
We got lost in Helsinki, it didn't help at all that every person gave us different kinds of advice: "You got off the bus too early!" "No, you need to go back!" "Follow me, I know the right way" - Yeah sure, because of the random grandma we met we got only more and more lost.
The gig and the new songs were great, check Tragic Gunns' live videos on Youtube.
We bought an awesome round table, it's dark brown coloured and cost only 15 euros. I love it !
We also watched couple of movies with Elina, The Rocky Horror Picture Show and Brokeback Mountain. The most romantic moment of Brokeback Mountain - Elina destroyed it by sneezing. //

12 kommenttia:

 1. Näit siis meidän luokan Jonnan Helsingissä. :D Se pitää tuota nukleopatra blogia. :)

  VastaaPoista
 2. Mimma: joo, en tiennyt että Jonna on sun luokallas ! :D Seuraan Nukleopatra-blogia ja muistelin että Jonna ois sielä Tampereelta päin (?) mutta just sillä hetkellä kun näin sen ei millään tullu mieleen että mikä sen blogin nimi on, selitin vaan Elinalle että tossa oli se yhen meikkiblogin pitäjä, se joka tais olla Tammereilla jne :DD

  VastaaPoista
 3. Ehehehee tää reissu :D Pölläsin noi vaatekuvat tosta, pitääkin tehä sit uus postaus mis esittelen meidän vaatteet. Millon haluut sun vaatteet takas? Haluun korsetin. Ja eih ja voih se "kauhu"leffa :D:D

  VastaaPoista
 4. Elina: Vieläkin haluan ne heti kun vaan ehdit nähdä :DD ..."kauhu"... todellaki XD

  VastaaPoista
 5. Tänään oisin ehtiny x___x Arrgh. Lauantai vois olla yks vaihtoehto sit mut ää

  VastaaPoista
 6. Joudunki sit melkei heti peruun lauantain: kuulin just et muksut tulossa meille sillon, ja että mun viikonloppuohjelma saattaa mennä kokonaan uusiks. Aaaaaarrrghhh -.- Et laittanu muute kuvii copy-merkintöjä?! Ja hei, jos et oo lähetelly noit ni sit noit pöllästy jo mm. facebookiin.... Ainaki yks kuva näyttää ihan samalta ku toi mutrukuva.

  VastaaPoista
 7. ews: jepaa, en enää vaa jaksanu. En jaksa laittaa vaatekuvii ja keikkakuvii erikseen vaan copyrightien takia tällä koneella, ehkä joskus taas. Keikalta liikaa kuvia, tohon nappasin vaan pari. täytyy laittaa ne muistitikulle copyjen kera ja heittää vaik tyypeille, lähettämine on niin hidasta.

  VastaaPoista
 8. Hehh jopas feimi olo tulee ku mun näkemine tällei jossai mainitaan ;D

  Rocky Horror Picture Show on just paras! <3

  VastaaPoista
 9. Jonna: ;D Täytyhä se mainita. Kelasin vaan että mitä blogia sä pidit, yritin selittää kaverille jotain "Tossa oli se... se sen yhen blogin pitäjä? Se joka meikkaa nii siististi! Se Tammerfesteilta" (y) ...Olitko edes viime Tammereilla viikinsaaressa vai onko mulla täysin vääristynyt muistikvua? :D Oli se Rocky Horror ainaki mielenkiintoinen jos jotain positiivista haetaan. Plussaa siitä transujäbästä. :D

  VastaaPoista
 10. Hehh :D No mutta kiiitos! Ja joo, olin viikinsaaressa viime tammereilla.. ja muistaakseni sitä edellisilläki :D
  Transujäbät <3

  VastaaPoista
 11. Jonna: great, muistini siis toimii vielä :D

  VastaaPoista

Say something!