tiistai 7. kesäkuuta 2011

Kesäloma Express Festival

Kesäloma Express Festival Hämeenlinnan Linnanpuistossa on ollut mulle jokavuotinen perinne jo viitisen vuotta. Tämä kesä oli ensimmäinen, kun menin sinne yksin - ekana vuonna mukana oli Taru ja Aino, toisena Anni, kolmantena Tiia ja neljäntenä vuonna Tokio Hotelin keikalla tavattu Jenni. Nykyään kuitenkin luotan siihen, että mihin tahansa päin Suomea mä menen keikalle, siellä on AINA tuttuja. Sen verran paljon tässä on jo tullut kierreltyä. Tälläkin kertaa tapasin heti alkuun Titan, hetken kuluttua tunnistin myös Nooran, Moonan, Jassun ja Heidin sekä erään tytön joka istuu joka vuosi lavan edessä. Käväisin ennen Linnanpuistoon menoa aseman vieressä olevalla Hämeentien kirppiksellä, koska onnistun aina tekemään sieltä halpoja löytöjä. Yllätyksekseni huomasin, että Veltto Virtanen oli siellä myös, keskustelemassa rennosti muiden asiakkaiden ja myyjien kanssa. me ollaan Velton kanssa kohdattu aiemminkin, joskus viime kesänä kun seisoskelin junassa, hän tuli keskustelemaan mulle ravintolavaunusta, junan vessasta ja sämpylänsä täytteistä, ihan tuosta vain.

Jos joku ei tiedä kuka on kyseessä, heitän tähän pienen pätkän ystävästämme Wikipediasta:

Pertti Olavi "Veltto" Virtanen (born 18 May 1951 in Hämeenlinna) is a rock personality, presidential candidate, and a member of the Finnish Parliament from Tampere, Finland.


Istuin koko päivän keskellä eturiviä koska halusin nähdä Apulannan. Ennen Apulantaa esiintyneellä euroviisuehdokasbändillä Cardiantilla oli kuitenkin settilistassa 11 biisiä plus intro, mua oli huimannut koko päivän joten äkillisesti totesin että minähän häivyn. Apulanta on kuitenkin nähty jo nelisen kertaa, kesällä tulee ainakin 1 kerta taas lisää joten ihan sama. Asenneongelmoin, mutta tulipahan ainakin T.A.P. nähtyä ja ilmainen vohveli syötyä.


T.A.P.Cardiants, taustalla tangokuningatar -04 Johanna Debreczeni.Loppuun epäselvät kuvat kengistä, ostin kirppikseltä kun tuli ikävä lapsuuden kiilakorkokenkävillitystä.
Eipä noille jäänyt hintaa kuin 3e, kevyesti menee kesäriennoissa.


Katoan loppuviikosta noin viikoksi Rhodokselle, kommentoikaahan tänne edes jotain sillä välillä ja nauttikaa aurinkoisesta säästä !

5 kommenttia:

  1. Blogiasi on ilo lukea! Postauksia tulee sopivasti, ja tekstin rakenne ja sisältö on hyvää. Jatka samaan malliin. Hyvää kesää ja hauskaa Rhodoksen matkaa! :)

    VastaaPoista
  2. Anonyymi: Kiitos piristävästä kommentista! Mukava kuulla että blogi miellyttää, vaikken suuremmin ulkoasuun ja tekstieni rakenteeseen huomiota kiinnitäkään :) ...Nyt juuri huomasin, että tässäkin postauksessa on muutama kirjoitusvirhe, mutta mitäpä pienistä. :D Hyvää kesää myös sinulle !

    VastaaPoista

Say something!