lauantai 17. maaliskuuta 2012

Blogihaaste

Enna heitti mulle pienen haasteen, joten here it comes.
Ennan blogia voi seurailla tästä, *click*


1. Kerro linkin kera blogissasi kuka lahjoitti sinulle tämän tunnustuksen
2. Kirjoita 7 random faktaa itsestäsi
3. Lahjoita tämä tunnustus 15:lle blogille/bloggaajalle

Faktat:

1.
  Tykkään hengata musiikkipiireissä varmaan siksi, että hyvin harva ihminen onnistuu pitämään mun mielenkiintoani yllä. Musiikkiporukoissa on usein sen verran räväköitä tapauksia ja niin ihmeellisiä kokemuksia, kaikenlaista säätöä ihmisten kesken ja tottakai se musiikki, siellä kaiken keskellä tunnen olevani osa jotain. Musaporukoissa oloni on itsevarmempi kuin missään, pidän siitä että ihmiset provosoituu mun ja tuttujen tyyleistä ja asenteesta.

2.
Pohjimmiltani olen tosi epävarma, varsinkin läheisissä ihmissuhteissa.

3.
Inhoan yleistyksiä ja suoria oletuksia.

4.
En unohda ikinä ensimmäistä sossutapaamistani, kun sossutäti käyttäytyi niin kuin olisin vähä-älyinen. "Jos minä olisin haltijatar, ja saisit minulta kolme toivetta, mitkä ne olisivat?" Huitoen samalla mustekynää taikasauvana, toisen naisen kirjoittaessa ylös mun jokaisen liikkeen. Muistan varmasti ikuisesti jokaikisen äänenpainon ja sen huoneen, muistan myös kieltäytyneeni puhumasta kenellekään sanaakaan.

5. Joskus mietin, että olisi mukava vakiintua sitten aikanaan, perustaa jonkinlainen perhe ja hankkia lapsi (oma tai adoptio koska joku kuitenkin kysyy biseksuaalisuudesta), ottaa vihdoin kunnolla vastuuta elämästä. Mutta toisaalta epäilen, kestäisinkö ahdistumatta ilman vapautta.

6. Olen perheestäni ainoa, joka kuuluu kirkkoon.

7. Tykkäsin joskus olla kuvattavana vaikka oon tosi epäkuvauksellinen. Kävin parissa castingissa, varsinkin Helsingistä jäi mieleen miten käytävä oli täynnä meikattuja, uimapuvuissa ja koroissa hengaavia +180cm miehiä ja naisia, ja jouduin kävelemään niiden läpi huomattavasti lyhyempänä, nuorempana ja epämallimaisempana. Traumatisoiva ja tosi alentava kokemus. Nykyään tyydyn avustaja- ja näyttelijähommiin. Alla muuten muutama kuva Ennan Sydämen osat -näyttelyn jutskista, noi taisi pyöriä ainakin Porissa ja Oulussa. Edelleen ihan kummallista yrittää mieltää hengaavansa noin isossa kuvassa julkisessa paikassa.
3 kommenttia:

 1. näit oli kiva ja mielenkiintosta lukea c:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thx! En oo mikään haasteiden ystävä enkä koskaan edes viitsi haastaa ketään, mutta tulipa nyt huvikseen tehtyä. Nyt sai lukijat tietää kaikenlaisia randomiuksia joten toivottavasti kelpas. :D

   Poista
 2. mää haluan haasteita. :D Niit on kiva tehdä kun on tylsää.

  VastaaPoista

Say something!