tiistai 17. huhtikuuta 2012

Maisema herättää jumalan pelkoo Eilen kävin Annin kanssa elokuvan kuvauksissa iltapäivällä. Matka Helsingistä Espooseen tuntui satavuotiselta, mutta kuvauspaikkana toiminut hotelli oli viihtyisä. Päänäyttelijöinä Peter Franzén ja Leea Klemola, varsinkin Franzén oli kiinnostava nähdä työnsä äärellä. Tuskallisen lävistyskoruepisodin jälkeen, kun oli koluttu pitkin aseman Cybershopia, naurettu ihanan myyjän kanssa ja soiteltu eteenpäin kadonneita neniksiä (kuulema söpöin lempinimi nostril- sekä suorille nenäkoruille) etsien, lopulta päästiin vaihtamaan paikkaa. Jostain syystä bussikyytimme viivästyi puolella tunnilla, joten päiväunet tilausbussissa tuntuivat mainiolta vaihtoehdolta. Meillä kävi kohtalaisen hyvä tuuri (sieti käydäkin jos pohditaan meidän vaivannäköämme ja mukana olleita noin seitsemää vaihtoasua) , joten pääsimme kolmeen kohtaukseen mukaan. Tänään duunailin koulussa tilauksia, Anspa haki mut koulusta ja käytiin kirppiksellä. Hypin riemusta kun eräs viikko sitten ihailemani vitosen mekko oli vielä myynnissä, nappasin sen mukaani ja kuinkas kävikään: kassalla huomattiin että hintalappu on kadonnut. Pengoin myyjän kanssa pitkin hallia, eikä jälkeäkään. Varmaan jonkun kirppisostelijan kengänpohjassa mun tuurilla, myyjä kuitenkin sääli mua kun kerroin ihailleeni mekkoa jo aiemmin, ja lupasi tsekkailla huomiseksi löytäisikö hintalapun tai tunnistaisiko alkuperäinen myyjä mekkoaan kassalta. Lopulta huomattiin ajelevamme keskellä korpea kuoppaisella tiellä metsästämässä pitopalvelua, tällaiset päivät herättää surkuhupaisuutta....Kävin myös jonkinsortin treffeillä ekaa kertaa iäisyyteen, ajatukseni olivat jossain aivan muualla ja tilanne oli kokonaisuudessaan melko naurettava floppi.


Itkin lukiessani Hihat palaa - punkkaripojan tarina nimistä kirjaa jonka löysin aikanaan Turusta 0,50€ hintaan jonkun mummon kirppispöydästä.
Vastaava levottomuus kuin kirjassa kuulostaa liian tutulta.
Pukukriisejä Anspan kanssa yöyhdeltä.
Habani on kasvanut, jes.


Ginan puhvihihainen juhlabolero kirppikseltä 2€.
Sori meikitön ihmepose, kotona ei vaan jaksa.

 

2 kommenttia:

 1. Senkin mussukka <3

  En tiiä ootko tehny, mutta: http://ennaisfeelingdisturbed.blogspot.com/2012/04/liebster.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. muru <3 Aww oot neljäs joka laittaa mulle Liebsterin, mut en oo vielä tehnyt, ajattelin suosiol odotella viel pari päivää jos niitä sattuu vielä ilmaantumaan :--D

   Poista

Say something!