keskiviikko 14. marraskuuta 2012

Steel Panther @ Circus 21/10

Anteeksi kauheasti muruset ! Nämä harvat kerrat kun oon töiden ohessa ehtinyt päivitellä, on ollu just sellasia  heitänpä tästä kuvat nopeasti koneelle -settejä. Nyt yritän tsempata bloggarina ja pitää teidätkin ajan tasalla !
Rästipostausten läpikäyminen on tuskallista, mutta aloitan vaikka Steel Pantherin Circuksen keikasta 21.10.

Luonnollisesti överiksi meni taas ja nätisti. Eturivi, yhteiskuvat, jubailua Lexxin ja Stixin kanssa. Stix toi meille jopa pizzoja. Mikään ei tuntunut enää niin hienolta kuin maaliskuun keikalla, mutta fiilis on silti kyseisen bändin kohdalla aina positiivisen energinen. Lexxin mielestä oltiin jäätymispisteessäkin kauniita. "Oh you must be freezin' but you still look hot!" - piristihän se iltaa, vaikka saman on todennäköisesti kuullut tuhat ja yksi muutakin neitoa.

Angry Birds !
Jätkät heittää läppää keskenään ja yleisön kanssa, jos mun asenne ois bändi, se ois varmasti paljolti Steel Panther.


"show ur tits!"
On vaikea näyttää hyvältä 24/7


Jäätiin jatkoilemaan, ostettiin parit foxyt. Tapa juontaa juurensa maaliskuulta, kun möläytin "mä niin himoitsen tota foxya!" ...arvatkaa vaan luuliks kaikki kuuloetäisyydellä olevat että toitotan himojani Lexxi Foxxxia kohtaan julkisesti kaupassa.

Tosiaan, jotenkin on järjetöntä vaan suoraan kävellä pisteeseen X, ja huomata bändin olevan siellä hengaamassa. Ihanku alitajunnassa ois message että kävele paikkaan tämä ja tuo. Yhteiskuvia ottamassa oli vaan pari tutunpuoleista tapausta, oli mukava tavata. Lexxi oli fiksu ja filmaattinen. Stix huolehti meille syötävää. Näytin niin uskomattoman räjähtäneeltä, mutta onnen huumassa ei millään ollut enää väliä. Iski tukkamasennus, kun bändi tuli vielä juttelemaan tukattomina.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Say something!