lauantai 29. joulukuuta 2012

Jos löydän dollarin, saanko luoksesi matkustaa?
Joulu meni enemmän ja vähemmän kivasti mummulassa. Tykkäsin pihalla kävelevistä peuroista, kummipojasta ja mummun tekemästä jouluruoasta. Oikeasti inhoan jouluruokia. Luin vanhoja kirjoja, Mika Waltarin Appelsiininsiementä ja katselin Junior Master Chefiä. Elin kerrankin ilman aikatauluja, tosin en nukkunutkaan lähes yhtään kummipojan ja koirien takia."Hän selaili ranskan kieliopin kuluneita lehtiä, katsahti väliin äitiin, joka oli rakas ja läheinen ja vieras ja ymmärtämätön. Miten ihmeessa vanhat ihmiset saattoivat olla sellaisia, niin kuivia ja järkeviä ja asiallisia ja pelokkaita. Kun koko elämä oli kiihkeää ja janoista ja kaunista. Kun kadut polttivat ja kaikki portit olivat auki kaikille luvattomille teille."
~ Mika Waltari, 1931 


Mun tukasta tuli aika oranssi, mutta kyllä se siitä. 
Näin Jessicaa vuosien jälkeen, käytiin pikaisesti drinkeillä. Oli söpöä mennä baaritiskille ja sanoa,että halutaan drinkkeihimme 2cl koskenkorvaa, 2cl limocelloa, soodaa ja spritea. Baarimikko luonnollisesti toteutti toiveen.

Olohuoneen ja kylppärin lamput poksahtivat varmaan viidettä kertaa kahden viikon sisällä, iskä tulee auttamaan. On vähän kurjaa asua jatkuvasti pimeässä. Pelkään sähkövikoja, pitäis soittaa huoltomiehelle mutta se ei tykkää musta kun valitan aina. :c Vanhan asunnon etuja...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Say something!