torstai 13. kesäkuuta 2013

On tour with Boneyard Coyotes, Forssa & Salo

Sit niinku valtava kuvapläjäys. Käykää ihmees tutustuus Boneyard Coyotes -bändin fb-sivuihin sekä Official Street Team Finland -saittiin jos nappaa. Olin kiertueel messis videoimas ja tekees muuta promootioo. Matkaan tarttui saksalainen toimittaja Stefanie. 

Kevyesti tavaraa. Hyödynsin tarjoiluja juomalla Salon keikkapaikallakin vain kahvia. Viihdyin siinä mestassa. Ja pysyin hereillä vaikka showtime oli kahden maissa.Pari mikkiä. Nukuttiin Stefanien kanssa baarin jättityynykasassa. Hotelli Koskenniska, never again. Oli aika yön kuningatar- feeling, kun sain kimppuuni paikallisia miehiä keski-iältään about 50. Jollain oli Rollaritatuointi. Se rakastu mun Ramonespaitaan. Juomia ois riittäny, mut kieltäydyin kaikista. Suostuin tosin tanssimaan erään nuoremman, kaljun tapauksen kanssa. Sanoin suoraan ettei mua oo aikoihin hävettänyt niin paljoa. Vaihdoin numeroita erään toisen kanssa. Yöllä puhelinnumerot meni naurettavalla tavalla sekaisin. Joskus on hauska vetää ihan överiksi. Ragekommentteja odotellessa, yhteen edeltävistä postauksista tuli anokommentti siitä miten "säälittävää on _etsiä_ miehiä _deittisivustoilta_". :D Muutama epäkohta viestistä bongattu. Selvennetään vielä sen verran, et en käy romanttisilla treffeillä, en kaipaa yhdenyönjuttuja, mutta jos kohtaan kiinnostavii persoonii, mul ei oo mitään probleemaa vaihtaa yhteystietoja tai nähä jossai. Oli sit terassi/puisto/leffa/kävely/benjihyppy. Ehkä meen joskus Forssaan tapaan totakin tyyppiä, tai sit en. On ihan fine viestitellä ja vaihtaa kuulumisii joskus.Stefanie teki bändistä haastattelua Neon Light -nimiseen lehteen. Otettiin aika paljon videomatskua ja joitain kuvia haastattelutilanteesta.
Kiertue oli siis Forssan kautta Saloon. Not so far away, mut sentää pois stadista. Onneks Stefanie oli messissä etten ollu ainoa nainen. Oli ihan cool puhua pari päivää englantia. Käytiin shoppailemassa Forssan kirppiksellä ja Salossa jollain ostarilla. Eipä sielt oikei mitää mainitsemisen arvoista mukaan tarttunu. Väsymysnaurua ja pahoja ranskalaisia. Salossa oli toritapahtuma ja muuta menoa. Forssassa ei ollu mitään. Näin ohimennen auton ikkunasta pari forssalaista rokkaribloggaajaa, terkkuja !

2 kommenttia:

  1. forssassa ei olekkaan mitään hihi. ja terkut nyt vastaan otettu! jahei liityin lukijaksi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. heiheihei tervetuloa! ja oli se vähän dead mesta XD ehkä tulen joskus kuitenki moikkaamaan teitä. hih

      Poista

Say something!