perjantai 3. tammikuuta 2014

"Tää on laulu tytöstä joka rakastui muusikkoon"

Anteeksi hiljaisuus! Mun mieli on täynnä inspiraatiota, motivaatiota ja kiihkoa, oon vaan suunnitellut Lontoon matkaa, käynyt keikoilla ja sairastanut.

Blogihiljaisuuden aikana ehti olla Bar Bäkkärin Rock Xmas: The Fallen (UK), Drop The Pilot, The Riot Soul, Guns Of Glory ja Limelight Showdown, pikkujoulut joissa esiintyi Private Line, sekä Stala & So. Duon keikka Riihimäellä. Marian ja Hannan HC pikkujoulut. Ainakin. Otin tavoitteeksi laskea jokaikisen keikan, jonka näen 2014.

Joulun vietin Lopella mummolassa serkkuni ja kummipoikani kanssa. Vuodenvaihde puolestaan sujui tuttuun tapaan Helsingissä, Vuosaaren kautta Puistolaan bilettämään. "Biletys" oli mun osalta taukoamatonta niistämistä ja kuumehourailua, mutta viihdyin kuitenkin. Uudet ihmiset piristää kummasti. Muutamaan viikkoon on sisältynyt myös kaksi soittoa hätänumeroon sekä poliisille, ympäristö käy villiksi.

Kuvat on sieltä täältä tien päältä, ekoja posetuksia lukuunottamatta puhelinkameroilla poimittuja palasia.


 Näen unia Lontoosta. Niissä unissa mulla on pastellinsiniset hiukset, eksyilen, lennän, tapaan vapaita sieluja ja selviän ehjänä takaisin. Ajattelin lähteä ilman yöpaikkaa, mutta pakko kai taustansa on turvata. Otin halvan hostellin 14 hengen sekahuoneella. Oyster Card täytyy muistaa ladata. Yksinlähtö minibudjetilla on vapautta.

Etsystä löytyi unelma-asusteita. Vielä joskus.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Say something!