sunnuntai 22. elokuuta 2010

Chilifestarit Tampereella

Noniin! Postausta Tampereelta, me onnistuttiin eksymään ensin jopa väärään tapahtumaan mutta löytyihän ne chilifestaritkin lopulta. Oli kyllä suuri pettymys, kojuja oli vähän, ihmisiä oli vielä vähemmän ja mitään mielenkiintosta ei oikeastaan löytynyt.

Kaikenhuipuks meinattiin kuolla chiliuutetta sisältäviin salmiakkikarkkimaistiaisiin! En oo ikinä maistanu mitään kamalampaa, tuntu että suu ja posket turpoaa ja palaa, ei voinut puhua ja vesi ei auttanu poltteeseen yhtään. Mutta tulipahan kokeiltua :D

Repeilin jatkuvasti kun Anni yritti ottaa kuvia, siitä järkevät ilmeet.
Ihan ensin käytiin Radiokirppiksellä, ostoksista tulossa postausta myöhemmin. Sitten suunnattiinkin Jack The Roosterin pihapiiriin chilien luokse.
Ilmaisia maistiaisia. Valitettavasti en ottanut kuvaa kuolettavista salmiakeista.

Käytiin myös Hesessä syömässä, ja tavattiin Mimma. Mimman kanssa matka jatkui takaisin chilifestareille, Koskarin kautta Anttilaan ja sieltä Plevnaan. Matkalla ohitettiin joku kivan näköinen kakkukauppa.


Ja loppuun vielä kuva meistä matkailijoista:

Sellasta tänään, varmaan alkuviikosta saan aikaseks esitellä kirppisostokset :)

2 kommenttia:

 1. Mitaah?? Onksnoj barbietki kakkui? : DD

  Mua ärsyttää kun Heseist on lähteny kaikki grillimausteet :------( aineki täältä päin.. Ei ole hyvä tämä! Mikä on siun lempihamppari muuten? : D ja maksoko toj chilifestarit jotain ja oliksiel muutaki ko chilijuttuja? (':

  Tosi syvällisiä kyselen! : D

  ~ Hese-Ankka

  VastaaPoista
 2. Hese-Ankka: barbien mekot on kakkua, sit ne nuket on tökätty siihe :D eipä täälläkää grillimausteita oo heseis enää.. lemppari on varmaanki kana tai perus juustohamppari 8) ilmanen oli chilifestari ja eipä muuta ollu :D

  VastaaPoista

Say something!