maanantai 9. elokuuta 2010

Sonisphere

Olipa aikamoinen Porin reissu. Lähdettiin Ennan kanssa perjantaina siinä yhden-puoli kahden aikaan päivällä Poria kohti, ja perillä oltiin neljältä.
Perjantaina lähinnä hengailtiin Porin keskustassa, kauppakeskus Isossa Karhussa. Köyhää.
Mut sentään mukaan tarttu Gina Tricotista allaolevassa kuvassa näkyvät mustat shortsit.


Hehkee festariasustus.

toppi H&M
legginsit Tarjoustalo
seeprahuivi KappAhl
Tennarit jostain halpiskaupasta
shortsit Gina Tricot
farkkupaita LIDL !!! Oon meinannu monesti heittää ton meneen mut se oliki ihan kiva festareilla.

Sitten sekalaisia bändikuvia:

Olin istunu koko sunnuntaiaamun ja -päivän TOISESSA RIVISSÄ venaamassa Mötley Crüen keikkaa, koska sen takia ostin noi festariliput, mutta jostain iski yhtäkkiä ihan hillitön trombi. Lavahan meni käyttökelvottomaks ja se oli sitte goodbye hyvät paikat ja Mötleyn keikka, itkuhan siinä pääs kun läpimärkänä ja kylmissään piti heittä hyvästit kesän kohokohdalle. Ilmeisesti noin 40 ihmistä loukkaantu trombin aikana, mulle ja kavereille ei onneks käyny mitään. Oon kyllä mustelmilla, mun korvis repeyty irti ja 3 kynttä lohkes mutta se on pientä verrattuna siihen että joiltain lähti taju ja yhtä tyttöä tikattiin siinä mun lähellä.


Onneks Alice ja Iggy pääsi kuitenkin vetämään keikkansa, Alicesta sainkin paljon kuvia.
(Ethän kopioi minnekään, kiitos.)

Mukavaa oli vaikka eilinen menikin päin mäntyä, seuraavalle Mötleyn keikalle kyllä oon menossa! Fesyarijuna oli reippaasti myöhässä, mm. siksi koska Iron Maiden lopetti vasta 23:45, ja juna sitten lopulta lähti 1:30. Riihimäellä olin vähän ennen kuutta, ja ehdin nukkua huikeat 2 tuntia ennenkuin piti lähteä käymään koululla.


Kiitän vielä blogin kautta kaikkia kavereita ja enemmän/vähemmän randomeita joiden kanssa juttelin, olitte parhaita! <3

4 kommenttia:

 1. Toi mustikkabändipoika näkyy tua yhessä kuvassa. :D (sen bändi laulaa että mä en diggaa mustikoista, aikamoinen läppä) Oon just pistämässä videoita alicesta youtubeen. Nicki on theswawa, löytyy kun pistät hakuun sonisphere 2010. :) Mut alicen videot ei oo vielä ladannu. 69 eyesit ja volbeatit on valmiina jo. :)

  VastaaPoista
 2. Mirja: mikä mustikkabändi nyt meni ohi :DD
  Mut juu käyn tsiigailees sun videot youtubesta!

  VastaaPoista
 3. http://therouletteband.com/

  VastaaPoista
 4. Anonyymi: Kiitoksia bändilinkistä. Bloginihan ei ole varsinainen mainostuspaikka, mutta koska etsin jatkuvasti uusia bändejä kuunneltavaksi, tännekin saa linkkejä toki heitellä.

  VastaaPoista

Say something!