torstai 12. elokuuta 2010

kirppistelyä ja lukion jatkumista

Tänään alkoi taas lukio, onneks mun koulupäivä kesti vaan vajaan tunnin. Saatiin lukiolaiskalenterit, jaksotiedotteet ja täytettiin parit henkilötietolomakkeet. Meitä toisen vuoden kaksoistutkintolaisia oli paikalla huimat 3kpl.

Ihan lukion lähellä on Keskustakirppis, jossa päätin ajankuluksi poiketa. TSADAA: minä, joka en tiedä arvotavarasta mitään, bongasin Riihimäen Lasin öljylampun ! Innoissani hihkuen soittelin iskälle "ISKÄHEI arvaa mitä kirppiksel on Riihimäen Lasin öljylamppu vaan 5€!" , ja iskähän oli heti myös ihan fiiliksissä. Riihimäen Lasin valmistamat astiat on tosiaan aika kalliita, ja keräilijät arvostaa niitä.

Lisäks toi öljylamppu on ihanaa Kirsi- mallistoa , meillä on kotona jo ennestään muutama syötävän söpöillä kirsikoilla koristeltu lasipurnukka.
Lila huppari
3€
Niittivyöt 50snt / kpl
Lukiokirjat 2€ / kpl
Yöshortsit 2€
Lukiolaiskalenterille mulla ei varsinaisesti oo käyttöä, koska omistan jo useampiakin kalentereita. Välissä oli kuitenkin hyödyllisiä alekuponkeja jotka tulee varmasti käytettyä.

Huomenna sitten se virallinen koulutyö, menen kahdeksaan, istun espanjan, englannin, äidinkielen ja psykologian tunneilla ja sitten viikonloppua viettelemään. ;)Millasia viikonloppusuunnitelmia teillä on?

6 kommenttia:

 1. Kiva, kun te saatte lukiosta kalenterit... Mä niin tahtoisin, että saatais amiksestakin. Mut ei. Mutta mitäs tässä,... aion nukkua viikonloppuna jaja..sellasta.

  VastaaPoista
 2. Theonce: noikin kalenterit tuli jostain sponssattuina, ei lukiolla tainnut olla varaa kustantaa kaikille :D Mutta hyvältä kuulostaa viikonloppus, lepo kannattaa ;)

  VastaaPoista
 3. meki saatiin kalenterit tänään :D ja ihania löytöjä olit kirpparilta tehny! minä harvoin löydän noita niittvöitä, vaikka sellasia just etin...

  VastaaPoista
 4. Pinja: Niittivöitä oikeesti tulee tosi harvoin vastaan! Ja siistii että saitte kans kalenterit, noi on niiiin kätevii koeviikoilla ja muutenki ku pitää kirjottaa asioita ylös :D

  VastaaPoista
 5. Mäkin sain tuon kalenterin ja ajattelin vaan, että ei sille kuitenkaan mitään käyttöä tule :D Nyt vasta tajusin, että siellähän tosiaan on noita alennuskuponkeja välissä, kiitos paljon muistutuksesta! ;D

  VastaaPoista
 6. Emmi: ;) tunnolliset opiskelijat heittää kalenterit menemään heti kun saa alennuskupongit sieltä välistä käsiinsä! :D

  VastaaPoista

Say something!