torstai 5. elokuuta 2010

Tomorrow's the day when the news won't arrive

Moikka! Mä oon lähdössä huomenna aamupäivällä kohti Poria kaverini kanssa, koska mennään Sonisphere-festareille. Eli blogi hiljenee pariks päiväks, oon tulossa kotiin vasta maanantaina aamuyöllä, ja sit mun pitäis käydä koululla viemässä todistukset.

Tänään oon ollut ihan unessa, heräsin siinä puolenpäivän aikaan kun äiti soitteli, että monelta meidän juna lähtee huomenna. Nyt oon tässä kahvikupposen voimin yrittäny saada pakattua. Nappasin myös pari kuvaa ja tein niistä pikkusen kollaasin tähän postaukseen, ettei ihan tylsäks menis. Harmi vaan että meidän koira Miku pelkää kaikenlaista outoa, esimerkiks kameran salamaa ihan hulluna, eli mulla meni about puol tuntia kun yritin saada siitä suhtkoht selkeetä kuvaa ilman salamaa. :DRakastan Jann Wilden musiikkia, mut hyvin harvoja hänen biisejään oikeastaan löytää Youtubesta. Tässä kuitenki Neon City Rockers (...toi videon kuva vähä vammaa tai jotai...)

2 kommenttia:

  1. Oli kiva törmätä Jann Wildeen täällä ihan sattumalta, olin meinaa monesti miettinyt, mitä äijälle tapahtui rose avenuesin jälkeen :D Liputan aiemman puolesta.

    VastaaPoista
  2. Heka: Tosiaan, Wildellähän oli Rose Avenuen jälkeen ainakin toi Neon Comets - porukka, ja nyt ilmeisesti Wilde ja bändi kulkee ihan yksinkertasesti "Jann Wilde"-nimellä. Kohtalaisen uus julkaisukin heiltä on tullut, sen niminen kuin Don't play with the blame on your hand. :)

    VastaaPoista

Say something!