tiistai 17. elokuuta 2010

mustaa ja valkoista laitetaan

Jeejee mun H&M-paketti saapui tänään R-Kioskille ja kävin koulun jälkeen noutamassa sen sieltä





Ah oon niin himoinnut tota mustavalkoraidallista mekkoa, oon kysellyt sitä Helsingistä, Porista, Tampereelta, Hämeenlinnasta ja nettikaupasta mutta se oli kaikkialla loppu, sitten sitä tuli nettikauppaan uusi erä ja sain omani! Hintaa 4,95€


Käärmekuosinen pitkä t-paita 9,90€




Mekon yläosassa kiva "verkko"systeemi.


Oon sortunut, meillä ei ikinä kukaan suostu/ehdi/jaksa/vaivaudu kuvailemaan mun vaatteita joten tulee tällaisia epämääräisen vänkyräisiä peiliposetuksia. Ei näin.



Pakko jatkaa läksyjä...








ps. Se eilinen glitter-eyeliner: hintalaatusuhde on hyvä, rajaus kesti kohtalaisesti mutta joitakin hileitä takertui ripsiin ja levisi. Ei kuitenkaan mitenkään hälyttävästi, joten kokonaisarvosana tuotteelle ois pyöree 9.

6 kommenttia:

  1. Jes. Hienoo, että sait ton Glitter-eyeliner:in "tuomion" tänne, niin vois miettiä sitä nyt sitten itsellekin. :)

    VastaaPoista
  2. sopii sun tyyliin tuo mekko =) Kattelin iteki samaa mekkosarjaa ku niitä sattu rantautumaan lähihöksylle. Hintaki iha mielettömän halpa!

    VastaaPoista
  3. Puf: Kiitoksia :) Hinta tosiaan oli ihan tajuton, toivottavasti toi mekko kuitenki hinnasta huolimatta ois sen verran laadukas ettei heti hajoa/vastaavaa. :D

    VastaaPoista
  4. Tosi ihana mekko, käy sun hoikkiin muotoihin! Tyyliin se passaa myös mukavasti. Tykkään blogistasi muutenkin paljon, jatka samaan malliin! :)

    ~Jenna

    VastaaPoista
  5. Jenna: Kiitos paljon! :) Pyrin jatkamaan blogia tulevaisuudessakin tällä omalla tyylilläni ;)

    VastaaPoista

Say something!