keskiviikko 15. syyskuuta 2010

150910 ah, persoonallinen otsikointi

Hei! Viime postauksesta on taas menny muutama päivä, mutta mulla on ollut tosi paljon kouluhommia ja kaiken lisäks kuorokin jatkui eilen. Tänään menen kouluun vasta 9:30 , joten päätin ehtiä postailemaan kuulumisia tässä aamun aikana. :) Tästä kyllä tulee varsin tekstipainotteinen, mutta tuohan se vähän vaihtelua normaaliin!

Ehdin jo soitella kavereille ja lävistysliikkeisiin, koska mun septumin toisesta pallosta meni kierteet flunssan aikana, ja eilen se pallo sitten katos kokonaan <123 Ensin etin sitä kaikkialta, koska mullahan ei vielä ole tähän vaihtokoruja tai varapalloja tai mitään. Sain mielenkiintoisia vinkkejä tyyliin "tee sinitarrasta siihen väliaikainen pallo" mutten kuitenkaan siihen sitten ryhtynyt. (...Oikeastaan meillä ei ollut edes sinitarraa.) Yön nukuin levottomasti koru teipattuna, ja heräilin parin tunnin välein tarkastamaan että onhan se vielä paikallaan, koska septum umpeutuu tosi nopeesti ilman korua. Tänään lähden kouluun sitten vain yksi pallo septumissani, näytän varmasti tosi tyylikkäältä mutta omenArt aukeaa vasta klo 12, joten joudun odottamaan koulupäivän ennenkuin pääsen sinne. Tietysti voisin käydä hankkimassa uutukaisen pallon Tattoo Hekalla , jossa lävistyksen otinkin, mutta sit pitäis lähteä Hyvinkäälle ---> saisin pallon samoihin aikoihin kuin täältä Riihimäeltäkin.

Mutta asiasta toiseen, kuvailin palasina vähän tämän päiväisiä vaatteitani:


Tekonahkainen minihame H&M (mitäköhän roskaa tossa on ><)
Printtipaita second hand

paidasta kokonaisuudessaan en halunnut ottaa kuvaa, kun se on vielä ihan ryppyinen, käyn silittämässä sen kohta :D Siinä on kuitenkin mustavalkoisella printattu naisen kasvot.


...voisin sanoa että rakastan solisluita.

2 kommenttia:

  1. Heei, miten ton septumin kans kävi? ja sori, jos kirjotin sen väärin, muf oon laiska ja jassa tarkistaa : D

    Harmi kun ei oo semmoista kokovartalo kuvaa tuosta päivän vaatekokonaisuudesta kun näyttää ihan mielenkiintoselle ^^ tälläkin hirmu hinku saada uudistusta vaatekaappiin ja muutenni ulkonäköön, ääää!

    ~ Ankha

    VastaaPoista
  2. Ankha: käväisin koulun jälkeen ostamassa septumiin uuden pallon :) ihan tarkotuksella jätin kokovartalokuvat väliin, ois joka tapaukses pitäny rajata pään alapuolelta kun se septum näytti niin vammalta :'D

    VastaaPoista

Say something!