lauantai 11. syyskuuta 2010

flunssaista keikkailua

Terve! Ensimmäiseks on pakko mainita, että oon ihan järkyttävässä flunssassa. Taudista huolimatta päätin eilen lähteä Elinan kanssa Tragic Gunnsien keikalle Pohjois-Haagaan, nuorisokahvila Clubille.
Ihme ja kumma, päästiin jopa perille Pasilasta. Junassa joku mies istui mun muovikassin päälle, kiskasin kassini sen alta ja repesin ihan täysin. En pystyny lopettaan naurua, sit Elina repee, sit yritän kätkeä nauruni niistämiseen ja repeän entistä pahemmin. Miekkonen häipy aika nopeesti.


Elina oli sopinut, että Pete tulee meitä vastaan Pohjois-Haagan asemalle, mutta meitä vastaanpa tuli sitten koko bändi ja eräs jäsenten kaveri.
Kuljettiin sitten jätkien perässä K-marketin läpi ja hetken päästä Clubille.

Bändejä oli muitakin esiintymässä, mutta oltiin vähän kujalla joten ei oikeestaa tsekkailtu niitä sen tarkemmin, vaan keskityttiin valokuvailuun ja pehmoleluilla leikkimiseen.
Lapsetti.


Ainoa kuva muista bändeistä on tuo ylläoleva, muut ovatkin sitten jo Tragic Gunnsia.


MEGAFAIL: Kamera liian alhaiselle tasolle itselaukaisimelle, ja jalat näyttää aivan hervottomilta elefantinjaloilta. Meinattiin kokea naurukuolema kun huomattiin asia, eikä nauru ainakaa loppunu siinä vaiheessa kun tajuttiin toi ampiaispehmolelu mun vieressä! : D
Loppuun vielä yhteispotretti, hemaisevaa eikös?

2 kommenttia:

  1. Haha , tätä oli kiva lukee! : D hyvä et oli paljon naurua vaik ookki flunssas <:

    -teea

    ps. kivat vaatteet!

    VastaaPoista
  2. Teea: Kiitos! ja aina pitää yrittää keskittyä niihin positiivisiin asioihin elämässä :D

    VastaaPoista

Say something!