sunnuntai 19. syyskuuta 2010

'cause you make me crazy

Postauksen otsikko kuvannee loistavasti sitä miten
a) koeviikko ahdistaa
b) tää postaus tulee olemaan äärimmäisen sekava


Kuolema. Oon tehny tänään enemmän kouluhommia kuin koko kaksoistutkintoaikanani.


Lisäksi viime päivinä on ollut vähän kaikenlaista, perjantaina olin K:n ja H:n läksiäisissä.
Ikävä tulee, toivottavasti vielä näen heitäkin.
Eilen puolestaan hengailin Annin kanssa, tehtiin kasvonaamioita ylikypsistä (mädistä) päärynöistä, suolasta, siirapista ja öljystä.
Suuret älynväläykset, tökötti oli ihan järkyttävää.
Katsottiin myös Korealainen The Host - leffa kun kanavat näkyi ilmaiseksi, en oikein lämpene koomisia piirteitä omaaville muka jännityselokuville.


Ehdin kuitenkin myös siivoilla vaatehuonettani, ja sieltä löyty parit kengät joita en oo varmaan lähes ikinä pitänyt.Niittikengät, nää tuntu jaloissa vähän isoilta joten varmaan sen takia ovat jääneet käyttämättä.Hillittömän koron omaavat lähes polveen asti yltävät saappaat. Muistan, kun olin nelosluokkalaisena äitin kanssa kirppiksellä. Em about 10v. tai jotain sanoi "äiti mä HALUAN noi kengät." ja siinähän sitte vinistiin niin kauan että saatiin ne. Hintaa tais olla 10€, ja noissa on edelleen kiinni Dinskon hintalappu 380 mk.
Eihän noi mulle ollu sopivan kokoset 10-vuotiaana alkuunkaan, mutta nyt noi olisi aika herkut käytössä. Jos vaan keksin jotain mihin yhdistän ne.

Ehdotuksia otetaan vastaan.

Kiva perseheru vai mitä. En ottanu kengistä lähempää kuvaa kun toi mokka tms. päällinen on ihan pölyssä ja koirankarvoissa, pitää etsiä mokkaharja jostain ja putsata ne oikein kunnolla.


 


Kävin eilen ostamassa hiusväriä ja meikkivoidetta. Vähän epäilyttää koska en oo värjänny itse hiuksiani vuosiin, mutta en viitsi maksaa miljoonia kampaajalle pelkän tyvikasvun värjäämisen takia.


Lisäksi hurahdin taas vaihteeks merirosvoihin:


...a pirate's life for me.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Say something!